tiistai 10. maaliskuuta 2015

Mummun ruokapöydässä

Still aliveeee nigah. Mummulassa, jossa pelkkää 3G:tä saa metsästää tietystä kohtaa huonetta ja pöydät notkuvat herkkuja.

Täällä Kotka Cityssä tulee käytyä sen verran harvoin, ettei puhettakaan ettäkö kieltäytyisin mummun ruuista ja söisin omia eväitä tarkan dieettirungon mukaan. Nälkää ei ole kieltämättä ehtinyt tulla ja ehkä vähän hirvittää, kun jo kinkkukiusauksessakin on juustoraastetta, pekonia, ruokakermaa JA kuohukermaa, iiks... Tieto lisää tuskaa, joten en kysele enempää ja yritän pitää homman kasassa edes jotenkuten. 

Vain elämää, ei sen enempää ja torstaina (pallona :D) takaisin kotiin ja arkirutiinien pariin. Sitä odotellessa vähän paussia blogissa, kun netin kanssa saa taistella, psykologian kirjat pitävät kiireisenä, polvi pitää liikunnan minimissä ja ruokakuviakin saisi vain lähinnä graavilohesta ja karkeista, heh. Instagramista näkee taas vähän aktiivisemmin kuulumiset, mutta muuten palaillaan loppuviikosta, tsau!

5 kommenttia:

 1. Hei!

  Tämä ei nyt liity yhtään tähän kivaan postaukseen, mutta kuinka monta kaloria suunnilleen syöt päivässä? Paljonko energiaa kuuluu tuohon sun dieettirunkoon?

  En ole onnistunut laihtumaan terveellisellä syömisellä joten nyt aion oikeasti tähdätä siihen että pääsisin salille 2-5 kertaa joka viikko. Lisäksi lenkkeilen koiran kanssa päivittäin. Jospa se auttaisi nitistämään viimeiset tuskalliset viisi kiloa.

  En vaan tiedä kuinka paljon syödä. Juuri tänään söin tuttuun tapaani terveellisen lounaan (sen kokoisen kuin aina) mutta pitkän lenkin ja kuntosalitreenin jälkeen se ei riittänyt. Iski nälkäkohtaus ja sipsipussiinhan se eksyi käsi...

  Kiloklubin mukaan voisin syödä 1700 kaloria päivässä, mutta sitä en oikein usko. Kun aikoinani söin 1400-1600 kaloria päivässä niin en laihtunut grammaakaan moneen viikkoon. Nyt on tosin se liikuntakin kyllä mukana...

  Tuli tosi sekava kysymys mutta vastaa jotain jos vaan mitään keksit! :D Olen epätoivoinen kun mikään ei tunnu tepsivän. Voithan toki tehdä postauksenkin syömisestä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! :)

   Mulla kalorit vaihtelee ohjelmasta ja tavoitteista riippuen hyvinkin paljon, joten mitään tarkkaa lukemaa en pysty sinänsä antamaan. Joinain kuukausina kalorit ovat niinkin korkealla kuin 1800 per päivä ja joskus ollaan oltu jopa päälle 1000 kcal päivälukemilla (joskin ne ovat sitten olleet täysin lepopäiviä eli treenittömiä ja niitä vain pari per viikko). Ohjelmat vaihtuvat pt:n vision mukaan noin kuukauden tai kahden välein.

   Mä sanoisin, että kokeile tolla Go Fat Go:lla pari viikkoa ja katso, miten sujuu. :) Siinä tulee kuitenkin syötyä sen viisi kertaa päivässä eikä välttämättä tule kunnolla nälkä, kalorit n. 1300-1400 paikkeilla per päivä eli painon luulisi laskevan myös. Tavallaan ymmärrän kyllä, jos et vaikkapa halua niin kovin rajoittaa syömisiä tai katsoa ja laskea, kuinka paljon syö ja mitä ruoka-aineita – se, että syö perusterveellisesti riittää yleensä kyllä hyvin varsinkin painon ylläpitovaiheeseen. Painonpudotuksessa joudutaan usein kuitenkin tekemään vähän työtä ja uhrauksia. Siksi siis suosittelen kokeilemaan GFG:tä, kun se omalla kohdalla tuntui toimivan niin hyvin. :)

   Kyseisen ruokavaliorungon löydät täältä:
   http://go-eve-go.blogspot.fi/2012/11/laah.html

   Poista
 2. Date your grandma! :D :D Word! Hauskaa mummolomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummoloma oli kyllä niin ihana ja tuli tarpeeseen! <3

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista