torstai 12. maaliskuuta 2015

Tuffalan kuvasaldoa =)

Mummulasta (tai kapinallisesti "tuffalasta" hehee) kotiuduttu mitä iloisimmalla ja aurinkoisimmalla asenteella, kylläpä teki hyvää. <3

Joskus sitä vain yksinkertaisesti tarvitsee pienen loman arjesta ja paluun lapsuuden maisemiin rakkaiden ihmisten ympärille. Ei dieettiä, ei treeniä, ei stressiä, ei (juurikaan... :-D) sosiaalista mediaa – vain hetkessä elämistä ja siitä nauttimista. Ei kiirettä minnekään, ei aikatauluja, ei pakko tehdä mitään muuta kuin olla ja nauttia. Mummu, tuffa, äiti, sisko, kummitäti, extemporesti kirpputorien kiertelyä, graavilohi, nakkikastike, perinteinen posso-munkki lämpimänä suoraan Karhulan torilta, kevätauringon lämpö ja valo, sauna ja lukuisat yhteiset iltatee-hetket, hiihtoakin tuli katsottua sekä tietysti ne klassiset Emmerdalet. Mitään ei osannut kaivata, kaikki oli paremmin kuin hyvin.

Päivät menivät niin hujauksessa, että tuntuu kuin olisin vasta eilen lähtenyt eikä vieläkään olisi malttanut tulla takaisin – se jos mikä on onnistuneen loman merkki. Kunhan tästä vielä pääsen ihan ikiomaan kotiin Turun rajojen sisälle, niin eiköhän se omakin kotikolo ala taas kimmeltää auringon kanssa kilpaa. Ja tästä seesteisestä onnellisuuden tunteesta aion pitää kaksin käsin kiinni niin pitkään kuin suinkin pystyn.

Mummulan maisemissa tuli napsittua myös isosiskon johdolla muutamia kuvia, joista välittyy ainakin omasta mielestäni ihanasti aurinkoisuus niin ulkoisesti kuin sisältäkin hehkuen. =) Kuvapläjäys tuleekin siis tässä:
Toisinaan olette pyytäneetkin näitä "koko kropan kuvia", joten toivottavasti tämä vastaa edes jotenkuten toiveisiin. :) Siltä varalta, ettei, olen kuitenkin tehnyt alustavaa kollaasia niin kuva- kuin videomuodossakin painonpudotukseni eri vaiheista ja kunhan saan sen valmiiksi, niin laittelen postausta tulemaan siitäkin. Sekin kun tuntuu olleen kovin toivottu postaus ja ei tosiaan hätää, en ole unohtanut, vaan tulossa on! Materiaalin purku on vain se hieman työläämpi osuus, joten kärsivällisyyttä vaaditaan (etenkin itseltäni, heh).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti