lauantai 7. helmikuuta 2015

♡ Voita liput GoExpoon ♡

Tykkäätkö liikunnasta / valokuvauksesta / retkeilystä, kalastuksesta & metsästyksestä ja haluaisitko voittaa liput itselle ja kaverille GoExpo-messuille Helsingissä 6. - 8. maaliskuuta? Lue eteenpäin, niin voit olla yksi viidestä voittajasta, joka saa itselleen kaksi sisäänpääsylippua ja pääsee tunnelmoimaan Suomen suurimmalle urheilu- ja ulkoiluareenalle!

6. - 8. maaliskuuta 2015, Messukeskus, Helsinki

Messuilla on seitsemän eri kategoriaa, joista kaikkiin pääset yhdellä lipulla:
1. Fillari 
2. Kunto (& Fitness)
3. Outdoor 
4. Golf 
5. Ball Sports 
6. Helsinki Horse Fair 
7. Kuva&Kamera

Kuva lainattu GoExpon sivuilta

Sitten siihen arvontaan! :) Voi että, kuinka teitä taas hemmotellaan... <3

Viisi voittajaa, joista jokainen saa 2 kpl pääsylippuja (arvo 36€ per voittaja) eli voittaessasi pääset siis ilmaiseksi nauttimaan messuista Helsingissä ja voit vielä sponssata kaverinkin seuraksesi! Arvonta-aikaa on kolme viikkoa eli 28. helmikuuta asti.

Osallistuminen tapahtuu siis kommentoimalla tämän postauksen alle vastauksen kysymykseen, jonka olen jo pitkään halunnut kysyä lukijoiltani ja samalla herätellä jokaista miettimään omaa vastaustaan siihen. Osallistuaksesi kirjoita siis oma vastauksesti seuraavaan kysymykseen:

Mikä saa sinut hymyilemään? :)

Elämässä ylipäätään, arjen pyörteissä, juuri nyt... Tulkintatapa on vapaa, kunhan levität sitä iloa. :) Muista laittaa mukaan myös sähköpostisi, jotta mahdollisen voiton osuessa kohdalle saan otettua sinuun vielä yhteyttä. Arpaonnea kaikille tasapuolisesti ja aurinkoista loppupäivää!

Edit: Oih noita teidän vastauksia, hymy tulee ihan omillekin huulille niitä lukiessa! :)

55 kommenttia:

 1. Iik, mä niin haluan noi liput. Se ainaki sais mut hymyilemään, mutta niin saa myös tosi kauheen moni muukin asia. Puhtaat lakanat, aurinko, lapset, kiva vaakalukema, jalkaan mahtuvat housut, hyvä ruoka.,, liian moni asia, koska kaikki on liian kivaa <3

  VastaaPoista
 2. Minut saa hymyilemään lapset. Niin omat kuin muiden. �� hanna.m@wippies.fi

  VastaaPoista
 3. Yksi varmaan ehdottomin asia mikä saa minut hymyilemään, kun huomaa, että rakas mieheni on helpottanut arkeani. Esimerkiksi harjannut auton päältä lumet, kun olen lähdössä johonkin tai tyhjentänyt astianpesukoneen aamulla ennen kuin kerkeän herätä. :) p.peltolehto@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ystävälliset ihmiset saa aina hymyilemään!
  jennynkk@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Koirani saa minut hymyilemään päivittäin.
  Hymyn huulille saa myös viesti uudelta mieheltä.
  ja tietysti ystävien näkeminen :)

  huudot10(at)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Tänään hiihtolenkillä mut sai hymyilemään vastaantuleva nainen, joka hymyili täyttä päätä, vaikka hiihti ylämäkeä :) Alaspäin tuleva vaakalukema on myös aina syy hymyyn. Onhan näitä, mutta tässä pari.

  niinamonica@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Poikaystäväni matkustaa työnsä ohella paljon ja mikään ei saa leveämpää hymyä huulille kuin paluu kotiin:)
  saloniemitytti@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Työskentelen tällä hetkellä koulunkäynnin ohjaajana ja vastaukseni on tietenkin lapset! Kaikella vilpittömyydellään, energisyydellään ja suorapuheisuudellaan. Ja valehtelematta jokainen -ihan jokainen- lapsista saa mut hymyilemään. Vaikka jotkut osaisi olla niin ärsyttäviä ja rasittavia ja käyttäytyä huonosti, niin kyllä mä nään jokaisen sisimmästä sen ihanan huomaavaisen ja vilpittömän lapsen. Ei oo päivää kun menisin töihin hymyilemättä, eikä oo kyllä päivääkään kun lähtisin hymyilemättä :)
  matleenn@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Nykyään olen tyytyväinen itseeni, se saa minut hymyilemään. 30 kiloa sitten en todellakaan ollut tyytyväinen itseeni ja sehän tietysti vaikutti yleiseen päivittäiseen mielialaani. Nyt kun olen päässyt eroon suuresta kilomäärästä, ominut liikunnallisen elämäntavan ja alkanut pitää kehostani huolta terveellisen ruuan avulla, ei voi olla muuta kuin iloinen :)
  anhais@utu.fi

  VastaaPoista
 10. Mulla on takana aika raskas talvi ja niitä hymyn aiheita on saanut ihan tosissaan etsiä... Kuitenkin viime aikoina koiran kanssa lenkkeillessä kun aurinko on paistanut ja linnut laulaneet niin oon huomannut että sieltä se kevät tulee jo kovaa vauhtia ja sekös vasta hymyilyttää!! :) Toki myös rakas karvakuononi saa mut hymyilemään päivittäin! <3
  hanna.sandberg@windowslive.com

  VastaaPoista
 11. Auringon paiste lenkillä koiran kanssa, perheen kanssa vietetty aika leppoisana viikonloppuna, se kun olen löytämässä uudestaan treeni-ilon, onnistuminen töissä kun on paiskinut ylitöitä, ihana aamukahvi katsellen ulos merelle. Onhan näitä. Ei tämä ole yhtään pöllömpää! :) krpalo@lycos.com

  VastaaPoista
 12. Minut saa leveiten hymyilemään lasten ja eläinten riemu ja onni. Se tulee pintaan niin pidättelemättömänä ja aidon kuplivana. Siihen kun lisätään vielä keväinen auringonpaiste, on hymy väkisinkin korvasta korvaan. satumaria@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Minut saa hymyilemään ihana auringonpaiste ja linnunlaulu pitkän harmaan jakson jälkeen!
  katri.vanhoja@hotmail.fi

  VastaaPoista
 14. Mut saa hymyilemään pienetkin asiat! Onnistumiset, hoitokoiran tapaaminen, aurinko, toisten ihmisten hymy, ratsastaminen, lapset, eläimet ja hyvä ruoka. :) Joka päivä jokin asia hymyilyttää!
  lydia.metsi@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Mä pääsen, mä voitan! Hymyilemään saa ajatus eräästä tietynlaisesta donitsista alle viikon päästä 8----D JA KEVÄT. Mäkin laitan tasapuolisuuden vuoks reelny@utu.fi terveisin ystäväsi ruttu

  VastaaPoista
 16. Hymy syntyy hyvinkin pienistä asioista, kun osaa oikealta kantilta katsella elämää. Joskus sitä hymyilee hassuille sattumuksille, usein itselleen. Parhaita arjen piristyksiä on ihan pienet huomionosoitukset, luonnon kauneus, hyvä treeni, hetki aikaa hengähtää, aamupuuro, kivat ihmiset ympärillä jne. Johan hymyilyttää :) Hymy saa aikaan hymyn ja palaa maailmalta luoksesi :D pikkumyy84@yahoo.com

  VastaaPoista
 17. Se, kun muistaa nauttia arjesta. Välillä sitä tulee mentyä tukka putkella ihan turhaan, ilman oikeaa kiirettä. Jotenkin se kiire vaan kulkee mukana. Sitten kun löytää zen-tilan itsestään niin kummasti rutussa olevat kulmat suoristuu ja hymy leviää :)
  krista.sallstrom@suomi24.fi

  VastaaPoista
 18. Ensinnäkin kiitos aikaisemmasta postauksestasi koskien koiraasi ja sen rotua:) oli oikein informatiivinen ja samalla lämmin postaus.

  Minut saa hymyilemään pienilläkin asioilla, mutta syksy ja talvi ovat vaikeaa aikaa johtuen pimeydestä. Nyt kun aurinko alkaa taas paistamaan alkaa hymy nousemaan kuin itsestään huulille. Ihanaa kun koko luonto herää taas eloon ja siinä samalla myös minä. Kauniit tulppaanit vaasissa saa hymyilemään. Tällä hetkellä minulle on tapahtunut melkoisesti ihania ja hyviä asioita joten en voi vain kuin kiittää ja hymyillä.

  Tia.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Tykkään lueskella näitä blogeja ja muita inspiroivia sivustoja. Toisten tarinoita kuinka he ovat onnistuneet tavoitteessaan ja elämässään. Aina välillä on myös niitä huonompiakin päiviä, mutta onneksi aina tulee uusi uusi päivä.

  Minut saa hymyilemään se, että huomaan pystyväni mihin vain kun vain uskon siihen. Herää ajatus: "Muutkin pystyvät, niin minäkin". Aluksi monikin asia tuntuu vaikealta saatika mahdottomalta, mutta kun ei heti anna itsensä lannistua, pian huomaa onnistuneensa. Ulkona saattaa tänään olla pimeää ja pilvistä, mutta kyllä se aurinko sieltä ilmestyy ja pikku hiljaa palapelin palat osuvat oikeille paikoille. Kun vain malttaa odottaa :)

  Erityisesti hymyä tuottaa kukat, saatika jos mieheni ne ovat tuoneet. Hyvää mieltä tuo kun olen jotain ruokaa/herkkua tehnyt ja herra ei malta sekuntiakaan olla maistamatta. Mutta, eritysen hymyn tuo hänen "Mmmm", hän antaa suukon poskelle ja toteaa: "Miten sä aina onnistutkin". Eihän siinä voi muuta kuin hymyillä :)

  baukku93@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Hymyn mun huulille tuo juurikin ne pienet ja arvokkaat asiat arkipäivissä; lämpimät villasukat, auringon pilkistely pilviverhon takaa, höhlä ja rakas koirani, lämmin teekuppi hyvää leffaa katsoessa, hyvät kirjat, lumienkeleiden teko iltahämärässä kun kaikki ovat jo nukkumassa, ystävän kanssa nauraminen, rauhalliset aamut, positiiviset ihmiset ja ajatukset, aamulenkit raikkaassa ilmassa, aidosti hyvää tahtovat ihmiset.. Kaikkein eniten mua kuitenkin hymyilyttää tällä hetkellä se, että olen terve! Sairastelukierre jatkui ja jatkui ja vaikka en vieläkään ole täysin terve ja odottelen lääkärikutsua sydämen voinnistani, niin on mulla kuitenkin terve olo ja se on ehdottomasti paras olotila pitkään aikaan!:) Se, että mä jaksan lenkeille koirani kanssa, jaksan yrittää ja jaksan toteuttaa itseäni. Se, että mulla ei ole enää niitä kiputiloja, eikä sitä älytöntä väsymystä, joka varjosti jokaista päivää. Se, että mä pystyn nauttimaan nyt jokaisesta hetkestä. Se, että mä olen oikeasti selvinnyt vuosien sairastelukierteestä ja olen nyt tässä ja nyt. Mua hymyilyttää se, että mä en ole luovuttanut, vaikka se kävikin monen monta kertaa mielessä. Mä olen selviytyjä, ja mulla on hyvä olla, se tuo hymyn mun kasvoille. Opin arvostamaan niin paljon hyvää oloa, sitä kun kroppa ja mieli voi hyvin ja sitä kun jaksaa tehdä asioita. Pitää osata nauttia täysillä jokaisesta hetkestä, koska ikinä ei tiedä milloin joku suurempi takapakki tulee. <3 :) susanenn@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Oma lempikappale radiossa, auringonpaiste, lintujen laulu ja ystävät saavat aina hymyilemään. :)<3 Ei sen kummempaa siihen tarvita.

  irskis93@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Onnellisuuden tunteen ja hymyn huulille suurimpana tunteena saan lähimmäisten läsnäolosta. Kun näin postauksen niin heti onnenkyyneleet alkoivat vieriä poskilleni muistuttaen veljestäni. Veljeni on helpottanut yksinäisyyttäni viemällä minut eri urheilujen pariin: golf, uinti, jääkiekko, pyöräily, sulkapallo..ja lista jatkuu. Veljeni opetti minut pienenä pyöräilemään, mitä ajattelen lämmöllä. Yksinäisyyttä on helpottanut veljeni tuki liikunnan muodossa. Minun syntymäpäiväni on 8.3 ja veljeni 14.3. Lähtisin messuille veljeni kanssa, sillä hän ansaitsisi tämän<3

  tiinaveijola@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Se kun saa jonkun muun hymyilemään :)

  viivi145@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Hymyn saa arjen pienistä asioista: hymyyn vastaan hymyllä, miehen kosketus tai kauniit sanat, lapsen unihiekka silmissä tai hyvän huomenen toivotus... ja ennen kaikkea kaikki ympärillä olevat ihmiset ja työkaverit, sanat ja teot marjo.simila@espoo.fi

  VastaaPoista
 25. Hymyilemään saa kiireetön aika perheen kanssa. Ja myös ajatus siitä, että päästäis miehen kanssa kaksin Go Expo messuille. :D

  jonna / jonnaina@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Juuri nyt hymyilyttää paljon jo hieman lämmittävä kevätaurinko! :)

  jozunuzu@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Tällä hetkellä lähestyvä kesä ja aurinko :)
  wonderwhy@netti.fi

  VastaaPoista
 28. Minut saa hymyilemään hyvät ystävät ja auringon paiste
  kristapasm(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 29. Minut saa hymyilemään lapset ja kissani
  janttarainen@luukku.com

  VastaaPoista
 30. Minua hymyilyttää uusi, mukava ihminen, johon juuri tutustuin
  sampsapie(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 31. Minut saa hymyilemään aurinkoinen päivä :)

  barbarelli1970(at)gmail.com

  VastaaPoista
 32. Se että olen terve ja saan treenata ja elää täysillä!
  mikaelahallenberg@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Juokseminen ja uudet juoksukaverit saavat minut hymyilemään.

  VastaaPoista
 34. Hyvin sujunut treeni ja uudet treenivaatteet saa aina hymyilemään :)
  moomio@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Oma koira ja sen teot laittavat näämää syvän hymyn..
  keremia@yahoo.com

  VastaaPoista
 36. Minut saa hymyilemään kissani Sulon tekemät jooga-asanat :)

  aghaka@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Minut saa hymyilemään pieni koirapentu.
  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Minut saa hymyilemään kevätaurinko ja ajatus tulevasta kesästä. :)
  pikkukylankasvatti@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Rakkaat ihmiset ja lähestyvä kesä laittavat hymyilemään.
  pussikarhu(at)luukku.com

  VastaaPoista
 40. Juuri nyt hymyn saa huulille pihalla paistava aurinko ja pian saapuva kevät. :)
  Lisäksi hymyn tuon kasvoille ystävien ja perheen hyvä olo sekä heidän piristäminen arjen pienillä teoilla. :)

  kaistineneveliina@gmail.com

  VastaaPoista
 41. :) Hyvä treeni, parempi mieli :)

  lemmet@luukku.com

  VastaaPoista
 42. Se että mulle hymyillään, siitä tulee aina parempi mieli :) kihti9 a yahoo.com

  VastaaPoista
 43. Olen helposti hymyilevää ja nauravaa sorttia, joten lista olisi loputon. Viime päivinä minua on erityisesti hymyilyttänyt auringonpaiste (kohta on kevät!), tutut koirat, jotka häntä voimallisesti heiluen tulevat tallin/kotinsa ovelle vastaan tervehtimään, hevosten edesottamukset tallilla, perheenjäsenten kanssa puuhastelu ja keskustelu (-> maailman parantaminen ainakin puheiden tasolla) sekä mukavien ja hyväntuulisten ihmisten kanssa toimiminen :)

  suvililjanet@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Erityisesti omat lapset saa hymyn huulille, uudet opitut asiat ja puheet heillä jaksaa hymyilyttää. Ja tällä hetkellä myös tuo sulava lumi joka paljastaa maan, voi alkaa jo miettimään tulevaa kasvimaata. nimisilvia@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Alkava kevät ja kesä aurinkoineen saavat hymyilemään.
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Aurinko saa minut hymyilemään.
  Maunula.elina(at)gmail.com

  VastaaPoista
 47. Minut saa hymyilemään työni, minulla on mukava työpaikka eläinten parissa sekä ihanat työkaverit. Myös koirani ja hevoset saavat minut päivittäin hymyilemään.

  tiia-salonen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 48. Aamun ensi katseet ♥ Työpaikan lapset, kun joka aamu juostaan halailemaan ♥

  suvi.lindgren@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Koiranpentumme kehityksen ja touhuumisen katseleminen ja jopa pelkkä pennun nukkuminen hymyilyttää :) huminanne@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Minut saa hymyilemään tällä hetkellä työkiireiden keskellä erityisesti työkaverit. On se sitten iloista huumoria ja naurua ilahduttamaan työpäivää, tai puolin ja toisin annettu apu ongelmatilanteissa. Toisen hyvämieli tai ilhaduttaminen saa minut hymyilemään, myös omassa arjessa.
  GoExpo messuilla pääsisin myös hymyilemään, koska toisella lipulla voisin ilahduttaa ystävääni, ketä en ole nähnyt pitkään aikaan ja voisimme viettää hauskan päivän yhdessä messuillen. :)

  maija.kuittinen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 51. Suuri mahdollisuus taloudellisia ongelmia hakea oman nopeaa helppoa Loan?
  Special, erikoinen, olet maassa tai maailmassa, tarvitset taloudellista tukea, minulla on pääoma, joka tekee konkreettisia lyhyen ja pitkän aikavälin lainoista 5000 eurosta 2000.000 euroa kenellekään vakavia korolla 2% määräämättömän ajan mukaan kykysi olevan erityisen en halua rikkoa lakia koronkiskontaa. Sinun täytyy tehdä lainan, huomaa alueet, joilla voin auttaa sinua:
  * Taloudellinen
  * Real estate loan
  investointiluotto
  * Auto laina
  * Velkajärjestelyihin
  * Line luotto
  * Toinen kiinnitys
  * Lunastus luotto
  * Henkilökohtainen laina
  * Yritysten laina
  creditpaydayinvestment@gmail.com

  VastaaPoista

 52. Hei Mitä kuuluu,
  Olen Loan lainanantajan Haluatko ottaa lainaa on 2% korkoa vuodessa E-mail: kesterson77@outlook.com

  VastaaPoista
 53. Tällä hetkellä ehdottomasti välillä pilkahteleva aurinko. Samoin ajatus viikonlopun kivoista puuhista, ja kevään reissusuunnitelmat. hjuuti at hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Minut saa hymyilemään muut ihmiset, oma lapsi, luonnon kauneus, tanssiminen, musiikki, hyvä ruoka jne. Paljon pieniä ja isoja asioita. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista