keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Salitreenikielto

Hohhoijakkaa tätä mun tuuria... :D Tällä viikolla ei ole siis ollut asiaa salille pt:n mukaan, kiitos edelleen vihlovan kyynärpään. Tai saan toki mennä salille, mutta vain tekemään HIIT:in pyörän päällä ja siinä se. Kompensaationa HIIT on kuitenkin tällä viikolla tiedossa sitten kolme kertaa kolmen aamuaerobisen lisäksi eli sinänsä edes jonkinlaista treeniä onneksi piisaa. Se kyllä täytyy myöntää, että yritin jälleen protestoida ja keksiä erilaisia vaihtoehto-treenejä, kun treenikielto pärähti uudelleen päälle vain kahden viikon treenailujen jälkeen, heh. Ei auttanut, kuten olettaa saattaa – pt:n sana on laki ja yleensä myös hyvin fiksu sellainen.

Hyvät puolet: tämä viikko menee edelleen ketoosilla porskutellen, joten suurta harmia lihaskuntotreenin poistumisesta ei ehdi tulemaan. Lihas kun ei olisi kasvanut tällä viikolla muutenkaan ilman hiilareita. :)

Huonot puolet: mitäs jos tämä viikko ei riitäkään käpälän parantumiselle? :/ Mulla alkaa uusi saliohjelma ja uusi ruokavalio – ja käytännössä kokonaan uusi elämä – tiistaina 1.4 ja henkisesti en haluaisi antaa senttiäkään periksi, mutta alan pikkuhiljaa tajuta, että kroppaakin on kuunneltava. Toivotaan silti parasta, pitäkää mulle peukkuja kyynärpään nopealle fiksaantumiselle! :)

Ja jep, lääkärillä olen käynyt, syön nyt kuuriluonteisesti tulehduskipulääkkeitä ja ostin erikseen Hyvinvoinnin Tavaratalosta vielä magnesiumsuihketta, jota suihkuttelen säännöllisesti kipukohtaan. Kaikki keinot käyttöön! :D 

Positiivisella fiiliksellä eteenpäin, kyllä tää tästä ennen pitkään paranee varmasti. En lannistu, kevätkin on tullut ja aurinko lämmittää. :)

2 kommenttia:

  1. Voi ei, mä niin tiedän miltä susta nyt tuntuu! Mulla pamahti polvi, viikon tulehduskipulääkekuuri ja vasta viikon päästä pääsen näyttämään lääkärille... No, onneksi voin tehdä salilla sitten muita treenejä, kun niihin ei pahemmin polvea tarvitse :) Mutta positiivisuudella eteenpäin, tsemppiä oikein kovasti! Kyllä se on parempi parannella nyt kuntoon, ettei tule hamassa tulevaisuudessa enemmän ongelmia moisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh, sulla on kyllä kanssa tosi paha tilanne päällä. :/ Onneksi pystyt tekemään salilla muutakin, mäkin yritin ehdottaa liikkeitä joissa ei tarvitse käyttää käsiä, mutta kuulemma jo pelkkä painon kannatteleminen tai tangon nostaminen hartioille saattaa rasittaa (tietysti) rasittaa kättä eli se meni sitten siinä... :D Tsemppiä sinnekin ja yritetään malttaa saada itsemme terveiksi! :)

      Poista