tiistai 18. maaliskuuta 2014

Aurinkoinen tiistai, aurinkoinen Turku!Ihana kevät! :) Parin tunnin ulkoilun jälkeen kelpasi vetäistä fetasalaattia masuun. Sain myös nyt huhtikuussa alkavan treeni- ja ruokasuunnitelman tarkkailuun ja pakko sanoa, että näyttää jo nyt ihan älyttömän hyvälle – ja rankalle! Juuri sitä, mitä toivoinkin ja sitten ripaus extraa päälle. :) Nämä kaksi viikkoa menevät vielä jopa hölläillen jatkoa ajatellen, joten täytyy vielä arvostaa sitä pientä vapaa-aikaa ja sosiaalista elämää, jotka mahdollisesti pystyn maaliskuulle vielä mahduttamaan, heh. Voi vitsit että mä niin tykkään tästä elämäntyylistä! :)

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Lisääkin oli, mutten viitsinyt tehdä tästä joutsen-postausta. :D

   Poista
 2. Hienoi kuvii ja vautsi et joutseniiki näkyny joen varres! :) Asun kans turus, mut ei oo mun aikana viel näkyny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja juu, siellä ne kaksi ihanaa olivat! Tiedä vaikka olisivat juuri tänään lentäneet takaisin Suomeen… :)

   Poista
 3. Ootko siis nyt jo sillä ketoosidieetillä? Nii piti siitä muuten kysyä että onks hiilarit todella NOLLISSA vai rajotatko alle 50g/HH päivässä? onnea ketoosidieettiin, oon pari kokeillu ja onhan se rankkaa! Tai ei se ny rankkaa oo silleen koska ei oo nälkä mutta jotenkin alkaa tympimään smat ruoat.. Mut siis ei oo tarkotus lannistaa ja sunhan ketoosi on lyhytkestoinen ja asenne on kohdillaan. Rasva ketoosilla palaa ainakin, se on ihan varma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepsan, olen! Tähtään nollaan, mutta se on tietysti lähes mahdotonta, joten mahdollisimman alhainen hiilarimäärä on sellainen todellinen. Olen ollut aiemmin (vuosia sitten ja useampaan otteeseen) Atkinsin dieetillä, jonka alkuvaiheessa on tarkoitus syödä alle 20g hiilaria per päivä, joten ketoosi on tuttua juttua. Samoin olen nyt noudattanut 1,5 kuukauden ajan sellaista ruokavaliota, jossa on selkeästi eroteltu proteiini+rasva -ateriat ja proteiini+hiilari -ateriat, joten olen jo valmiiksi syönyt osan aterioista ketoosin mukaisesti. Mitään uutta ja ihmeellistä ei siis kohdallani tapahdu, käytännössä treenin jälkeiset hiilarit (= bataatti <3 :D) ja lepopäivien hiilarit (= hedelmät & marjat) jäävät pois, that's it. :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Tääääähhh, miks meillä vaan sataa lunta täällä vantaalla ja siellä on tollanen sää :O MÄ EN KESTÄ! :D

  http://millonsiitatuli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D No jos lohduttaa, niin on täälläkin ollut lunta viikonlopun ja alkuviikon aikana eikä vieläkään ole mitenkään älyttömän lämmin. Mä en edes yleensä valita talvesta, mutta vilustutin itseni lauantaina laskettelussa niin kovin, etten jaksa yhtään enää intoilla miinus- tai nollakeleistä. Kevät saisi tulla jo täydellä tuutilla! <3

   Poista
 6. Oi miten ihanan näköstä, täällä Rovaniemelläkin satoi just lunta.... Aurinkoa kaipaan! :d

  VastaaPoista