perjantai 21. maaliskuuta 2014

Reseptivinkkejä protskuleivontaan!

Ajattelin laittaa pari hyväksi havaittua reseptisivustoa jakoon siltä varalta, että jollain muullakin on mennyt täysin ohi nämä proteiinipitoiset herkkupalat. :) Olen ihan haltioitunut jo pelkistä kuvista ja ainesosaluetteloista ja ajattelinkin joku päivä oikein repäistä ja tehdä työkavereille (sekä itselleni) vähän terveellisempää tarjoiltavaa! Kun vain vielä osaisi päättää, minkä tai mitkä reseptit sitä sitten valitsisi... :D

http://thegoodmorning.indiedays.com/reseptit/

Löysin tämän blogin vasta eilen (!!! MIKSEI KUKAAN OLE VINKANNUT TÄSTÄ :D) ja siitä tuli heittämällä yksi suosikeistani. Linkki menee postausaihe huomioonottaen suoraan reseptit-osioon, mutta koko blogi on kyllä tutustumisen arvoinen. :) Resepteistä himoitsen tällä hetkellä eniten näitä:

~ Suussasulavan terveellinen mutakakku
~ Maailman paras ja terveellisin kanapiirakka
~ Maailman terveellisin porkkanakakku
~ Peanut Butter Cups
~ Protein Cheesecake in a box

Kuola valuu...

Sitten lisää!

http://wellberries.com

Ahhhh, mistäs sitä aloittaisi... Täynnä toinen toistaan ihanampia ja ennen kaikkea terveellisiä reseptejä! Täältä olen ajatellut koittaa (kunhan herkuttelu on taas sallittua) ainakin seuraavia:

~ Pannukakut kookos-mustikkatäytteellä
~ Suklainen mokkavanukas Chiasta
~ Täytesuklaa kardemummalla
~ Chia-vispipuuro

Ja vielä kokonainen reseptivihko täynnä toinen toistaan herkullisempia proteiinileivonnaisia, kalorit ja ravintoarvot mukaanlaskettuina!

http://fastchannel.fi/proteiinileivonnaisia/proteiinileivonnaisia.pdf

Lisääkin olisi vaikka millä mitalla, mutta pitää varmaankin lopetella vielä, kun listani on edes jotenkuten hallinnassa... Tai no yksi vielä:

~ Chia-kookosvanukas (hs.fi)

Linkkailkaa ihmeessä, jos teilläkin on näitä reseptipankkeja jossain jemmassa! Selkeästi tämä on vasta pintaraapaisu proteiini-leivonnaisten maailmassa ja ottaisin mielelläni lisää vaihtoehtoja listalleni hankaloittamaan ennestään sitä valinnanvaikeutta, heh. :)

3 kommenttia: