perjantai 21. maaliskuuta 2014

Treenimömmöjä Fitnesstukulta (video)

Jos joku muukin vasta aloittelee saliohjelmiensa kanssa eikä ole ennen juurikaan käyttänyt lisäravinteita, niin nyt on hyvä hetki samaistua muhun! Tilasin tosiaan Fitnesstukulta läjän lisäravinteita tulevia treenejä ajatellen eikä onneksi tarvinnut ajatella itse, vaan linkit tuotteisiin tulivat suoraan pt:ltä. :D Helppoa!


Nyt kyllä täytyy sitten heti pahoitella äänenlaatua, nimittäin jos aiemmissa videoissa on kuulunut (muilla kuin Applen laitteilla) huonosti, niin en kyllä tiedä, kuuluuko nyt sitten ollenkaan. Mulla on ainakin omalla läppärillä (macbook) volat TÄYSILLÄ ja silti kuulen vain keskinkertaisesti... :/ Sellaista se on, kun kuvaa tällä läppärin webkameralla, höh. Ensi kerraksi täytyy keksiä jotain muuta.

Alla vielä linkit niihin tuotteisiin, jotka videolla on esitelty. :)

~ Dymatize Elite Whey maussa Chocolate Mint, 2273g
~ Star Nutrition L-Glutamine
~ Star Nutrition Creatine Monohydrate
~ Optimum Nutrition L-Carnitine
~ Quest Nutrition Quest Bar, maut: Coconut Cashew, Banana Nut Muffin ja Mixed Berry
~ Usb Labs Modern BCAA+ maussa Blue Raspberry (vaikka kuulemma on joka tapauksessa kamalan makuista :D)

FYI, uusi Whey on jo testattu ja sanonpa vain, että taivaallista! Olen maistanut myös Star Nutritionin minttusuklaata, joka maistui minttukaakaolle ja siihen verrattuna tämä maistuu suklaapatukalle!! Ommmnom... Ensi kerralla taidan laittaa mahdollisimman vähän vettä sheikkeriin, jotta saan mahdollisimman paksun koostumuksen palautusjuomasta ja voin leikkiä sen olevan suklaapatukka. :D Hehhehee.


Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia:

 1. Harmi, että mainostat Fitnesstukkua mutta siltikin suosittelen erään kilpailevan firman Anabolic Overdriveä. Mannisen tuote, mutta silti aivan törkeän hyvä palkkari! Appelsiinin makuisena varsinkin, maistuu veden kanssa ihan appelsiinimehulta =) Mutta videolla mainitsemasi on kans tosi tosi hyviä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai saa ja pitääkin suositella, eihän mikään mainostaminen tässä ole se pointti, todellakaan. :) Ja pikaisella googletuksella löytyi muuten heti Fitnesstukultakin, jos kyseessä on tämä? :D http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/anabolic-overdrive-2-2500-g

   Mun täytyy kaikki tarkistuttaa pt:llä ennen kuin ostan, mutta sait kyllä mielenkiinnon herätettyä! Appelsiini sopisi varmasti kaikenlaisiin leivonnaisiinkin... <3 :D

   Poista
  2. Jos se on tuo sama minkä Eve linkitti niin onko siinä tosiaan vain C-Vitamiinia lisätty eikä mitään muita vitamiinejä? Jos näin niin ei kyllä houkuttele pahemmin, pitäydyn tässä omassani, jossa on enemmän C-Vitamiineja, kuin tuossa Anabolicissa sekä sen lisäksi löytyy mm. A- ja E-Vitamiinia, Kalsiumia, Magneesiumia jne. :P

   Poista
  3. Niinja kerro toki, paljonko yhdessä annoksessa on protskua? Tuossa Even linkissä lukee kyllä arvot 100 grammassa, mutta ei lue paljon saat protskua yhdestä juomasta, ellei sitä sitten kuulu juoda sen 100g?

   Poista
  4. N.84g pistän yhteen juomaan jauhetta =) Nappuloista ja ruuasta saan vitamiinit, joten ei tarvi tressata onko niitä näissä juomissa, mutta toi anabolici on niiiin hyvää KAIKESSA. Ja eve joo se on tota minkä linkkasitkin =)

   Poista
  5. Kiitos Memmmy vastauksesta. :)

   Poista