tiistai 4. maaliskuuta 2014

Superman, Superwoman, Super-Eve

Voinko pullottaa tätä ihanaa after-treenifiilistä? ♡ Nyt on taas tunnetilat niin korkealla ettei tosikaan – elämä hymyilee, mikään ei stressaa, usko omaan itseensä on huipussaan ja yleisfiilis on vain yksinkertaisesti voittamaton. Mähän pystyn mihin vain eikä mikään, kirjaimellisesti mi-kään, tule estämään mua! :) Trallallei, koskahan mahdan tulla täältä pilvilinnoista taas maanpinnalle? 

Treenattiin tällä kertaa trainer + 2 oppilasta -tyyliin eli meitä oli nyt kaksi reppanaa tekemässä samaa ohjelmaa pt:n valvovan silmän alla. Ilmeisesti aika kultaa muistot jo puolen tunnin sisällä treenien päättymisestä, sillä uskallan jo sanoa, että hauskaa oli näinkin päin! Totta puhuen mua kyllä pitkästä aikaa ihan oikeasti sattui (siis sattui, kunnolla) lihaksiin polttelun merkeissä, mutta silti sitä samanaikaisesti tiedosti, että kaikki se kipu on vain hyvästä. Muutama liike oli selkeästi heikompi ja meni failureen, mutta käännetään se positiiviseksi niin, että on vielä jotain, mitä kehittää ja tavoitella. Ja huomaa todellakin, että nälkä kasvaa syödessä – henkisesti haluaisin jo niiiin kovin tehdä kaikki liikkeet puhtaasti ja alati kasvavilla painoilla, mutta lihakset eivät ole ihan samaa mieltä. Vielä… :D Hitaasti, mutta varmasti ja päättäväisesti eteenpäin!

Äh. :) En vain pääse yli siitä, miten uskomattoman hyvän fiiliksen onnistunut treeni voi jättää! Joku varmaan lukee tätä hehkutusta silmät viiruina ja epäilee, että olen ottanut jotain muutakin kuin palautusjuomaa. Joo, ihan älyttömäksi hehkutukseksihan tämä tuntuu menevän, mutta koittakaapa itse treenata ensin sata lasissa ja istua sen jälkeen sohvalla innostumatta siitä, miten jälleen kerran olette ylittäneet itsenne. Helpommin sanottu kuin tehty! :)
Palkkio, jota on odotettu kuola valuen: post-workout meal uunissa paahdetun bataatin ja broilerin kera. Omnomnom, tästä olen valehtelematta haaveillut koko sen kaksi viikkoa, jonka olen ollut treenikiellossa (koska ei treeniä ~> ei post-workout -hiilareita). Maistui juuri niin herkulliselta kuin muistin, slurps!

Loppuun vielä pakko laittaa erikoislaatuisempaa fiilistelymusiikkia, niin hyvä mieli mulla on! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti