keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

PT:n sallimat proteiinipatukat

Olen jättänyt proteiinipatukat ym. ylimääräiset pääsääntöisesti pois ruokavaliostani vuodenvaihteessa, sillä yritän noudattaa saamiani ravinto-ohjeita mahdollisimman tarkasti (pilkuntarkkaan oikeastaan… :D). Hätävaraksi saisin kuulemma syödä tällaisia proteiinipatukoita Fitnesstukulta, jos ihan oikeasti ja valehtelematta en mitään muuta kiinteää ruokaa ehdi syystä tai toisesta syömään. Tavaksi en siis ota ja tilasinkin näitä alkuun vain viisi, jotka toivottavasti säilyvät pitkään.

Kyseessä ovat siis Quest Nutrition -merkiltä Quest Bar -proteiinipatukat, joista löytyy vaikka mitä ihania makuja. Omani ovat (järjestyksessä): Lemon Cream Pie, Chocolate Peanut Butter, Coconut Cashew, Banana Nut Muffin ja Vanilla Almond. :) Olen yhden näistä maistanut, koska pakkohan se oli testata ja ainakin Banana Nut Muffin oli herkullinen valinta, slurps!

Sisältää mainoslinkin.

2 kommenttia:

  1. miksi vain äärimmäisessä hädässä? quest barit ovat terveellisiä ja puhtaita! ja tämän lisäksi käteviä ja IHANAN MAKUISIA :)) mä syön näitä melkein joka päivä joko välipalaksi, jälkiruuaksi tai eväsaamiaiseksi. ravitsemusterapeuttinikin kehui maasta taivaisiin. tosin mä olen toipuva anorektikko, jolle suositellaan kaikkea jäätelöstä paahtoleipään... :D mutta koska en niitä syö niin nämä ovat oivaakin oivempi herkku ja varmasti ok silloin tällöin ainakin ihan kenelle tahansa, jos ei ole ihan millin tarkalla dieetillä:) kerro muuten sitten, mitä pidit muista mauista! (toivon että syöt ne nopeasti;)) mä olen maistanut double chocolatea, joka oli taivaallista, banana nut muffinia joka oli ihanan aidon makuista ja muutenkin nannaa sekä strawberry cheesecakea joka oli myös ihan hyvää. nyt postissa jenkeistä tulossa monta uutta makua nammm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oikeastaan juuri siksi, että OLEN tarkalla dieetillä ja haluan noudattaa sitä millilleen. :D Banana Nut Muffin oli kyllä hyvää ja hätätapaus iski eilen illalla, jolloin maistoin Chocolate Peanut Butteria – sekin ihan jees, mutta ensimmäinen vei kyllä voiton 6-0! :) Raportoin toki myöhemmin muutkin maut sitten!

      Poista