keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

!!! Jutta & superdieetit: Jarna

Katsoitteko tämäniltaisen Jutta ja puolen vuoden superdieetit -jakson? Muhun iski ihan mieletön motivaatiokärpänen tätä Jarnaa katsellessa, ai herranjestas sentään! :) Toki kaikki muutkin laihduttajat tässä ohjelmassa ovat tehneet ihan hurjia suorituksia enkä ole valitettavasti ehtinyt jokaista jaksoa edes katsomaan, mutta kyllä nyt kolahti ja kovaa! Parasta tässä Jarnassa oli mielestäni ihan ehdottomasti asenne – se ratkaisee, aina. Suosittelen ehdottomasti katsomaan jakson, mikäli sattui menemään ohi, tulee mm. huomisiltana Liviltä klo 21 ja esimakua voi katsoa vaikka Livin nettisivuilta (suora linkki). KYLLÄ, olen innoissani tästä jaksosta. :D Onneksi ohjelma on digiboksillani nauhalla, niin voin katsoa sitä joka ilta! ♡ Hehhehee.

Mäkin haluan nyt pudottaa 25 kiloa ja tavoitella Bikini Fitnessiä.

No, ehkä en ihan noin kärkkäästi, mutta haluan kyllä olla "oman elämäni Jarna" ja puskea itseäni nyt kahta kauheammin kahta kauheampiin tuloksiin! Ihan huikea tulos hänellä, ei voi muuta sanoa. :) Ja jos hän siihen pystyi, niin pystyn minäkin, ja sinä ja kuka tahansa – kun vain päätetään niin.

14 kommenttia:

 1. Katsoin todellakin ja oli kyllä tosi motivoiva jakso - vaikka miun tavoitteet ei noin hurjia olekaan! Jos hän pystyy tuohon, miun pitäis pidemmällä aikavälillä pystyä ees puoleen! Mutta pikkuhiljaa, täällä vasta aloitellaan, siun blogia taasen oon käyttänyt innoittajana tähän saakka ;) Salakyttäri, mutta nyt oli pakko hehkuttaa, koska itsekin inspiroiduin takaisin ruotuun tuosta jaksosta! Tulee niin toimimaan heikkojen hetkien buusterina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihanaa että hehkutit! :D Mieletön jakso kyllä, voisinkin katsoa uudelleen heti näin aamusta, hehee. Tsemppiä jatkoon, munkin täytyy nyt vähän keskustella tavoitteiden kiristämisestä pt:n kanssa… :D

   Poista
 2. minä en kerenny eilen katsomaan,mutta ajattelin kyllä just netistä tsekkaa tänään! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !!! Heti katsomaan, näkeeköhän sen jo nyt netistä? :D Mulla alkoi pyörimään nyt uudelleen, oon ihan mahdoton. :D

   Poista
 3. Eilen illalla löysin ja luin tätä blogia ja katsoin tuon jakson. Nyt on motivaatio maksimissaan! Vuoden alusta oon pikkuhiljaa laihdutellut muutamia kiloja ja nyt ollaan ehkä puolessa välissä matkaa. Mulla ei kyllä mikään bikini fitness vartalo ole hakusessa vaan ihan vaan sellanen että kehtais kesällä olla kesävaatteissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla, että motivaatio kukoistaa sielläkin! :) Mullakin alkaa nyt olla motivaatio suuremmissa lukemissa kuin koskaan! Siitä kertokoot se, että olen nyt henkisesti päättänyt omistaa muutamia kuukausia tulevaisuudestani täysin ja kokopäiväisesti treenille ja ruokavaliolle eli hyvästi muu elämä. Ihana fiilis juuri nyt, pitäisi oikeasti saada tätä motivaatiota pulloon huonon päivän varalle! :)

   Poista
 4. Siitä tuli todellaki hyvännäkönen pimatsu! Siitä huolimatta vaikka en sen tatuoinneista pitäny yhtää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen nyt ihan ko. ihmisen pauloissa, sen verran mitä ohjelmasta pystyi näkemään. Uusi idoli on syntynyt. :D

   Poista
 5. Hei ihana kirjoitus. Päiväni piristys:) -jarna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sen verran merkittävästi kolahti ja inspiroi, ettei voinut olla hehkuttamatta! :)

   Poista
 6. Jaksoi kyllä hyvin polkea salilla kuntopyörää tuota katsellessa, ja sen jälkeen oli taatusti myös motivaatiota tehdä kyykkyhaasteen mukaiset kyykyt Jarnan onnistumista sulatellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taasen on nyt suunnitelmat tulessa pt:n kanssa, niinku vähän jo kerroinkin! :)

   Poista
 7. Oli kyllä semmoinen suoritus tytöltä, että huh huh! Juuri samaa ihmettelin tänään omassa blogissani: http://pudotus.blogspot.fi
  Olisipa mullakin yhtä kova itsekuri! Vaikka -23 pudotettua kiloa takana jo onkin, niin tuollaiseen kroppaan on vielä ainakin kymmenen kiloa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sullahan on nimenomaan kova itsekuri, kun oot 23 kiloa pudottanut jo! :) Mä tein eilen aika ratkaisevan päätöksen ihan melko puhtaasti tän ohjelman ja jakson perusteella, kävinkin lukemassa postaustasi ja kirjoitan sinne lisää. :D

   Poista