torstai 20. maaliskuuta 2014

Kurkistus ketoosi-ruokavalioon

Broileria & mozzarellaa (10% rasvaa)

Kookosöljyssä paistettua lohta!!!!11++¨ <3

Uusin super-herkkuruoka: broileria & herkkusieniä shirataki-pastalla (8kcal) kookosmaito-kastikkeessa, omnom.

Broileria ja ruusukaalia... :D Kulinaristinen masterpiece.

Postaus sisältää mainoslinkin.

8 kommenttia:

  1. Mitä on shirataki-pasta? (Ja voisin tietty googlettaa mutten jaksa just nyt ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/shirataki-fettuccine-200-g
      "•Valmistettu konjac roten -jauheesta, joka sisältää todella vähän hiilihydraatteja ja on lähes täysin kaloriton. Ainesosat: Konjak-juurijauho (Amorphophallus konjac), vesi, suola." :)

      Poista
  2. Tuliks sulle maha kipeeksi kun aloit käyttää noita nuudeleita? Mulle tulee.. Onkohan se kuiduista vai mistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuu kyllä, ihan normaalisti toimii. Oletko varma, että on nimenomaan nuudelista eikä esim. jos syöt niitä jonkun kermaisen kastikkeen tms kanssa? Pelkkää ravintokuituahan ne käytännössä ovat tosiaan. :)

      Poista
    2. Ny oon vähän lueskellut ja uskon kyllä et syypää on nuo nuudelit :) sinällään nuudeleissa ei oo mitään vikaa vaan tosiaan siinä että kuitua tuli yhtäkkiä niin paljon. Mun ruokavaliossa ei oo paljoa kuitua ollut ja niiden yhtäkkinen saanti suurina annoksina voi aiheuttaa vatsakipua. Luin että kuitua pitää lisätä pikkuhiljaa eikä kerralla. Mut hyviä nää nuudelit kyllä olivat! Söin kerralla koko paketin.. ehkä oli sit liikaa? :D Paljon sun kerta-annoksessa on noita nuudeleita?

      Poista
    3. No hyvä, että syy selvisi! Toi olikin mielenkiintoista tietoa, en ensinnäkään tiennyt, että keho voi reagoida noin pelkkiin kuituihin enkä myöskään sitä, että shirataki-nuudeleissa on NIIN paljon kuitua. :DD Syön yleensä puolikkaan rasiallisen kerralla, mutta tässä kookosmaito-hässäkässä upposi kyllä kokonainen satsi tagliatelle-nuudelia, sen verran herkkua oli! <3

      Poista
  3. Siis etkö saa maustaa esimerkiksi broileria ollenkaan?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cayenne-pippuri ja suola ovat sallittuja, mutten yleensä kaipaa edes niitä – maistuu namille sellaisenaan. :) Monissa mausteissa on paljon piilosokereita ja muuta ylimääräistä, jotka kannattaa ottaa huomioon, jos niitä tykkää käyttää. Kirjoittelinkin joskus muutama viikko takaperin, että mulle ei enää niinkään mausteet ym. maistu, vaan ruoka maistuu hyvälle ns. "puhtaana" :D

      Poista