lauantai 19. tammikuuta 2013

Salmon nigiris & california rolls!

Eilen oli todellinen herkkupäivien herkkupäivä – teimme nimittäin kolmen hengen voimalla (varmaan oikeasti kuudelle hengelle riittävän annoksen) itsetehtyä SUSHIA! Nam nam nam nam nam, en voi sanoin kuvailla miten hyviä näistä tulikaan, oikein vesi herahtaa kielelle jo pelkästään kuvia katsellessa. :)
Näiden salaisuus taitaa piillä paitsi tottakai hyvissä ja tuoreissa raaka-aineissa, niin myös tuossa täysirasvaisessa kruununmajoneesissa jota päädyttiin laittamaan lopulta jokaiseen suupalaan... :D Mutta oli se sen kaiken extrakalorin arvoista! Illalla herkuteltiin vielä esipaistetulla maalaispatongilla ja pippurilevitteellä sekä Amarillossa Candy-kaakaolla, johon itse valitsin tarjolla olleista vaihtoehdoista vaahtokarkkeja. 
Lauantaiaamu alkoikin sitten reippaalla RPM-tunnilla (Les Mills -tyylinen spinning-tunti) ja proteiini-shakella. Vähän kurjaahan se oli tosin ajatella, että rasvan sijaan tirisi kehossa käytännössä vain ne eiliset kaakaot (ja sushit olisi vielä kuluttamatta pois, heh!), mutta hyvä olo seurasi joka tapauksessa. Ihanaa huomata, miten jaksaa joka spinning-tunnilla lisätä enemmän ja enemmän vastusta. :) 

Olen hurahtanut spinningiin nyt niin kovin, että luulenpa nappaavani kymppikortin loppuessa erillisen spinning-kuukausikortin itselleni. Tällä hetkellä kun Bodypumpin tuoma lihaskunto ja vahvuus ei houkuta niin paljoa kuin possuna hikoileminen spinning-pyörän päällä. Kun kerran tavoitteena on kalorinkulutus ja rasvanpoltto, saa kiinteytyminen ja lihasten kasvattaminen odottaa kiltisti vuoroaan siellä jossain hamassa tulevaisuudessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti