tiistai 29. tammikuuta 2013

Treenivaatteita

Ajattelin tehdä kollaasin pienestä treenivaatekokoelmastani, sillä olen nyt itsekin vähän innostunut uusista ja tyylikkäistä urheiluvaatteista! :) Pirteistä treenivaatteista saan ainakin itse sitä extrapuhtia nimenomaan siihen salille ja jumppiin lähtemiseen, sillä tylsissä ja ikivanhoissa vaatteissa ei tekisi mieli astua metriäkään pukuhuonetta pidemmälle, hyvä kun edes pukuhuoneeseen. Siispä ei muuta kuin valkkailemaan jokin yhdistelmä tästä vielä tosiaan niukasta mutta toivottavasti tulevaisuudessa kasvavasta kokoelmasta!
Urheilutoppeja: H&M, Gina Tricot (lemppari!) ja toinen H&M. 
Urheilurintsikoita: H&M + 3x Gina Tricot (lempparit!)
Urheiluhousut: molemmat H&M - jälkimmäiset kapealahkeiset on lempparit! :p

Sellaisia löytyy täältä suunnasta tosiaan. :) Halpisketjuiltakin löytyy siis tosiaan ihan kivoja ja erityisesti Gina Tricotin tarjonta on omaan makuuni mitä loistavin! Mieli tekisi ostaa vaikka kuinka paljon lisää, mutta opiskelijabudjetti ja kaappitila eivät oikein anna periksi.

Ja vaikka treenivaatteet ovatkin kivoja, niin rajoitan tottakai niiden käyttämisen sinne minne ne kuuluvatkin eli jumppasalille ja lenkille - en sentään haaveile kulkevani urheiluvaatteissa esimerkiksi koulussa tai töissä. :D Näitäkin tapauksia näkee nimittäin joskus, heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti