keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Minä miinus 4,5 kg!

Voi että mikä fiilis! Matkasin tänään vanhempieni luokse Varsinais-Suomeen ja heti ensitöikseni hyppäsin ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon (ja kahteen päivään) vaa'alle ennen päivän ensimmäistä ateriaa. Ja tosiaan, painoa olisi nyt sitten pudonnut reilussa kahdessa viikossa 4,5 kg!! :)

Vaikken nyt laihtumista aiokaan vaakaa tuijottaen seurata - se kun näyttää vain painomuutokset eikä ota huomioon esimerkiksi rasvaa reilusti raskaampien lihasten (mahdollista... :D) kehitystä, nestetasapainon vaihteluista puhumattakaan - tuli tuosta lukemasta silti ihan hurjan hyvä mieli! Sai jotenkin välittömän vahvistuksen sille, että hommahan toimii. Vaikka toisaalta senhän jo tiesinkin vaatteiden löystymisestä. :)

Kokonaispainonpudotusta en tosiaan tiedä enkä tule koskaan tietämäänkään, sillä en punninnut itseäni marraskuun puolivälissä elämäntaparemonttia aloittaessani eli se jääköön ikuiseksi mysteeriksi. Mitäpä niitä lähtöpainoja edes sen suuremmin miettimään, sillä se on nimenomaan se loppupaino mikä merkitsee! :)

Ei siis muuta kuin täyttä höyryä eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti