keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Haaveissa Personal Trainer

Vaikka painonpudotus on näin parin kuukauden jälkeenkin vielä kokonaisuudessaan alkutekijöissään, niin se ei estä minua haaveilemasta siitä ihmisestä, joka haluan (pitkän ja työteliään ajanjakson jälkeen) loppujen lopuksi olla. Tavoitteita pitää olla ja niistä pitää muistutella itseään aina aika ajoin, eikö? Ja haaveiluhan on onneksi ilmaista. :)

Tärkeimpänä tavoitteenani on tietysti saada tätä ylimääräistä rasvakerrosta pois, paljon. JOS tuijoitettaisiin pelkkää vaakalukemaa, niin niissä hurjimmissa haaveissani laihtuisin kiloissa vielä tästä painostanikin sellaiset 20-25 kiloa (!!), vaikka jo 15 kiloakin olisi jo suorastaan huippusuoritus.

Vaan kun se päätavoite ei olekaan loppujen lopuksi painonpudotus kuten olen jo moneen kertaan ehtinytkin mainita, vaan nimenomaan rasvanpoltto sekä sen rinnalla tapahtuva kiinteytys – ja siinäpä sitten tuleekin se ensimmäinen kysymysmerkki vastaan. Miten pystyn laihduttamisen lisäksi saamaan lihaksia mahdollisimman tehokkaalla ohjelmalla? Tähän kysymykseen löytyisi varmasti näppäriä vastauksia Personal Trainerilta, jonka palveluita harkitsenkin jo näin etukäteen hyvin vakavasti.

kuva: weheartit.com

Tällä hetkellä käytössäni on kuitenkin toimiva kaava painonpudotukselle (GoFatGo), johon olen yhdistämässä hiljalleen enemmän ja enemmän ryhmäliikuntatunteja. Tämä kombinaatio toimii pisteeseen x asti, jonka jälkeen todennäköisesti laihtuminen hidastuu ja lihaskunnon kasvattaminen alkaa tulla yhä konkreettisemmaksi tavoitteeksi. Silloin voisin hyvinkin kuvitella hankkivani itselleni Personal Trainerin, jonka avulla saavuttaisin sen ihannevartaloni, josta olen koko ikäni haaveillut! :)

Mikään ei nimittäin olisi niin turhauttavaa kuin jättää projekti puolitiehen vain siksi, että pisteen x jälkeen porskuttelee ikään kuin paikoillaan aikaa ja energiaa tuhlaillen vain siksi, ettei osaa enää jatkaa oikeaoppisesti ja kunnon ohjeilla eteenpäin. Edes kaikkein kovin työ ja yritys aidon kiinteytymisen ja lihaskunnon eteen ei vie pitkälle, jos treeniohjelma ja ruokavalio ei ole oikein räätälöity tavoitteisiin nähden. Katsellaan ja odotellaan siis mielenkiinnolla, koska tuo piste x tulee vastaan ja sen jälkeen pamahtaakin sitten uusi ajanjakso käyntiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti