torstai 24. tammikuuta 2013

Liikuntasuunnitelma

Ajattelin kasata itselleni nyt ihan konkreettisen liikuntasuunnitelman, jota myöskin sitoudun noudattamaan pilkuntarkkaan. Ja jotta lipsumista ei tapahtuisi, julkaisen suunnitelmani myös tänne blogin puolelle.

Normaalia arjen liikuntaa kuten kouluun kävelemistä en tietystikään laske mukaan, vaan nyt on kyseessä erityisesti ryhmäliikuntatunnit ja mahdolliset muut treenailut. :) Ja koska olen nyt siitä spinningistä niin kovin innostunut, ajattelin aloittaa liikuntasuunnitelman täyttämisen sillä!
Tämän suunnitelman ajoitan kestämään helmikuun loppuun, sillä sitä pidemmälle en osaa vielä sovittaa mahdollisia ryhmäliikuntatunteja ja koulupäiviäni yhteen.

Maanantai: lepopäivä
Tiistai: RPM (= 50 min spinning)
Keskiviikko: lepopäivä
Torstai: RPM
Perjantai: RPM
Lauantai: RPM
Sunnuntai: lepopäivä

Eli viikkoon mahtuisi nyt jopa kolme lepopäivää ja niiden vastapainoksi viisi spinning-tuntia. Eikä muuta... :D Uskoisin kuitenkin, että tällä päästään hyvin alkuun ja sitten maaliskuussa voisin mahdollisesti alkaa lisäämään Bodypumpia ohjelmaan sekä jättämään yhden lepopäivänkin pois. Tällä hetkellä olenkin tosiaan vanhempieni luona viettämässä pitkää viikonloppua, joten päivittäinen liikunta jää koiran kanssa tehtyjen reippaiden ja pitkien kävelylenkkien varaan. Onneksi koira on kuitenkin iso ja aktiivinen rotu, jonka kanssa ei auta siis himmailla vaikka kuinka väsyttäisi. :) Mutta tosiaan, tuollaisella liikuntasuunnitelmalla mennään sitten heti ensi viikosta alkaen!

Kokeilin muuten tänne päästyäni ja lenkiltä palattuani isoveljeni tilaamaa uutta palautusjuomaa, suklaan makuista tämäkin. Fast Dietmixiin verrattuna oli hurjasti makeampaa ja kun itse olen tottunut tekemään proteiinijuomistani hieman paksumpirakenteisempia, maistui tämä jo vähän ällömakealle. Hyvää se oli kuitenkin muuten, joten ohjeiden mukaisesti valmistettuna ei varmaankaan ole enää niin makeaa. :) Halvempaakin taisi olla, pyörii siinä 20 euron paikkeilla jos oikein muistan. Makean ystäville voisin siis suositella tätä tuotetta! Tuote ei sisällä myöskään aspartaamia, mikäli joku siitä pitää kirjaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti