sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Luomu-preworkout meets glögi


Tämä tässä on Four Sigma Foods Herbs. Hän on luonnonmukainen energiapommi niin arjen askareissa kuin ennen treeniäkin preworkoutin tapaan. Hän maistuu erittäin pahalle niin veteen kuin sitruunaveteenkin sekoitettuna, sillä hän tykkää olla huomion keskipisteenä eikä anna juuri minkään muun ainesosan peittää ominaismakuaan. Mutta kun hänet saa kiskottua nenästä kiinni pitäen kurkusta alas, niin hän kyllä toimii – piristää pitkään ja boostaa parempiin suorituksiin.

Empiirisen kokeilun tuloksena eräs täällä kokeili eräs lumisateinen päivä tunnelmoida ja sekoittaa pussillisen Herbsiä kupilliseen kuumaa, sokeritonta glögiä vain huomatakseen, että tällä tavoin se ei olekaan aivan niin kamalan makuista kuin normaalisti. Glögi peitti maun lähes kokonaan, uskomatonta. Kupillinen joulua ja fitnestä samassa paketissa, nams.

Tietenkään tämä aspartaamilla makeutettu E-koodipommi, also known as Valion sokeriton glögi, ei ole mikään terveysherkku eikä kuulu arkipäiviini kovinkaan usein, mutta välillä saa ja pitääkin hemmotella itseään lähestyvän joulun kunniaksi. :) Sokerillisella glögillä toimii varmasti ihan yhtä hyvin – tai jos joku löytää jostain luomu-glögiä tai jopa vääntää sellaista itse, niin kokeilemaan vain. Joka tapauksessa tämä yhdistelmä oli sen verran toimiva ja miellyttävä, että pakkohan se oli blogissakin jakaa siltä varalta, että joku muukin siellä irvistelee Herbsiä "nautiskellessa".

Nyt glögi on valitettavasti jo tässä taloudessa loppunut ja illan tarjonnassa olisi vielä kunnon lihaskuntorääkkiä. Joudun siis sekoittamaan tämän kaverin tällä kertaa veteen, mutta aion kuvitella sen olevan herkkuglögiä – mielikuvaharjoittelulla parempaan makukokemukseen, hehhehee, sesam toimine.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti