Naudan ulkofilee mediumina & salaattia
Kvinoa-broilerisalaatti, resepti täällä
Hiilariton broileri-pasta-fetajuustosalaatti, resepti täällä
Valehtelematta aivan taivaallisen maukkaat kalkkuna-lihapullat, resepti täällä, slurps!
Hiilariton broileri-herkkusieni-kookosmaitopasta, resepti täällä
Kylmäsavulohta, loimulohta ja salaattia – laiskan kokkaajan helppo herkku
Herkuttelijan unelma, kevyt-halloumijuustoa kookosöljyssä paistettuna salaattipedillä
Yksinkertaisesta hyvää – fetajuustoa (10%), keltaista paprikaa ja jääsalaattia
Tonnikala-tomaattikastike täysjyväpastan kera, resepti täällä
Helpot kolmen ainesosan tonnikalapihvit, resepti täällä
Lähes hiilarittomat täytetyt paprikat jauhelihalla, kevyt-mozzarellajuustolla ja porkkanaraasteella
Hiilariton ja aivan älyttömän herkullinen spaghetti bolognese, resepti täällä
Kiireisen lounas, loimulohta salaatin ja viinirypäleiden kera
Texmex-salaatti jauhelihasta
Meneehän se proteiinipannarikin kevyestä lounaasta, kun tarpeeksi tekee mieli! Resepti täällä
Oi nam! Kiitos ruokavinkeistä, sillä täälläkin tuntuu jumahtaneen samoihin ruokiin.. :)
VastaaPoistaEipä mitään! Mun täytyisi nyt tehdä ainakin noita tonnikalapihvejä ja kalkkunapullia, ehkä paprikoitakin... Vähän kun malttaisi vaihdella! :D
PoistaIhania reseptejä!:) Pitäisikö rohkaistua ja tilata noita hiilarittomia nuudeleita. :)
VastaaPoistaOih kannattaa, ota vaikka alkuun pari pakettia testiin ja katso, mitä tykkäät. Ei kannata olettaa, että maistuvat normaalilta pastalta, muuten vain petyt. Sen sijaan ignooraa paketin avauksessa tullut haju, HUUHTELE JA VALUTA hyvin (voit vaikka puristaa loput vedet pois, etteivät jää niin vetisiksi) ja heitä vaikka pannulle öljyn ja mausteiden kanssa. Korostan vielä maustamisen merkitystä: nuudelit ovat täysin mauttomia ja siksi vaativat paljon mausteita tai jotain maustekastiketta sekä reilusti suolaa. Se vaadittavan suolan määrä on oikeasti aika hurja... :D Mutta kun käytät hyvälaatuista suolaa ja syöt muuten terveellisesti, niin pitäisi pysyä kohtuudessa. Suolaa kun tarvitsee päivässä suhteellisen paljon ja jos syö muuten puhtaasti, niin ainakin itselläni sen määrä saattaa joskus jäädä jopa huomattavan alhaiseksi.
PoistaTässä tulikin ruuat ensi viikoksi meidän talouteen, kiitos siitä! Oon niin mielikuvitukseton nykyään ruokien suhteen, kun sen pitäisi kelvata laihduttajalle, 1,5 vuotiaalle taaperolle ja heikkovatsaiselle ihmiselle.. samat ruuat pyörii ympyrää. Tässä tuli monta uutta ja kaikille sopivaa ruokaa! Ja hyvä idea tonnikalan käyttöön, haluisin sitäkin välillä syödä, mutta en pelkälteen kestä sen makua, tomaatti varmasti peittää sitä vähän
VastaaPoistaTosi kiva kuulla, että oli konkreettista hyötyä – sitä hain nimenomaan takaa (myös omalla kohdallani)! :) Ensi viikosta yritän panostaa uusien reseptien kokeilemiseen, mutta pakko napsia täältä myös omia vanhoja juttuja kokeiluun, jotta ei mene ihan liian haasteelliseksi. Näistäkin suurin osa kun on niin älyttömän helppoja tehdä, mutta kun menee tutulla kaavalla niin menee tutulla kaavalla.
PoistaTonnikala ei ole munkaan lempparia, mutta tomaattikastikkeessa ja myöskin pihvinä tuntuu olevan miedomman makuista. Suosittelen siis kokeilemaan myös pihviä ja aiemmin siitä vinkattiin myös, että vaalea tonnikala (S-kaupoissa) olisi paremman makuista, joten sen ajattelin ainakin itse ottaa testiin.