tiistai 11. marraskuuta 2014

Vaihde vapaalle


Välillä ja erityisesti näin pikkujoulukauden kynnyksellä arki muuttuu varsinaiseksi juhlaksi. Tästä marras- ja joulukuusta kun selviän kunnialla, niin voin antaa itse itselleni kymmenen pistettä ja papukaijamerkin! Herkkuja ja illanistujaisia on sekä edessä että takana, mutta mitään ylimääräistä stressiähän niistä nyt ei ainakaan kannata ottaa, vaan nauttia täysin siemauksin, slurps. Kun arki on kunnossa, ei muutama tietoinen lipsahdus kaada palettia mihinkään suuntaan ja jos nyt vähän kallistaisikin, niin homma on nopeasti korjattavissa.

Tähän viikonloppuun mahtui ystäviä, naurua, punaviiniä, minttukaakaota, jouluruokaa, tonttulakkeja, saunomista, paljua ja tietysti myös yhtä pientä karvakorvaakin. <3 Pakko kyllä myöntää, että vaikka kuinka on mukava välillä vaihtaa vapaalle ja nauttia herkuttelusta ilman huonoa omaatuntoa, niin se ähkypallo-olo ja hiilariväsymys ei ole edelleenkään mitään sellaista, mitä kaipaisin jokapäiväiseen arkeen. Puhdas ja kevyempi ruoka, parempi olo ja mieli. :)


Viime viikon liikuntasaldo jäi todella cardiopainotteiseksi yhteensä 2,5 HIIT-treenin ja useamman pidemmän ja reipastahtisen koiranulkoilutus-terapiareissun kera. Näiden vastapainona viikkoon mahtui jopa huima yksi jalkatreeni, hehe, hupsista. Todellisuudessa tavoitteena olisi treenata lihaksia 4x viikossa ja vain yhden kerran HIIT:iä kevyen sykkeen cardiota, mutta mitäs noista pienistä. Tästä viikosta tehdään sitten vähän vahvempi kuin aikaisemmasta! Poltetta tätäkin kirjoittaessa jo ikävöiden... <3

Maailman kiltein luppakorva

Räyh <3

Koristekaali talvikukkien joukkoon, eikö olekin upea? Me wants.

(Volyymiripset, pituudet 11-13mm, D-kaari)

2,5 vuoden ajan olen tyytynyt ripsienpidennysten suhteen olemaan siinä nautiskelijan roolissa, joka saa huilata tunnin ajan ja herää sen jälkeen tähän maailmaan entistä nätimpänä, heh. Tässä roolissa aion tottakai olla ja pysyä myös jatkossa, sillä jos jostain en luovu, niin se on ripsienpidennykset. Harvemmin tulee laitettua yhtään meikkiä tähän nassuun ja jos tuleekin, niin niitä päiviä on tätä nykyä viikossa huomattavasti vähemmän kuin meikittömiä. Iho kiittää, ihonpuhdistus- ja meikkibudjetti kiittää ja oikeastaan myös peilikuvakin, kun vastassa on freshempi minä. :)

Sen sijaan olen varovaisesti alkanut pohtia ripsienpidennyskoulutuksen hankkimista. Lohduttavaa on, että ainakin ystäväpiiristä löytyisi vapaaehtoisia koekaniineja käytettäväksi, kunnes taidot paranisivat pikkuhiljaa ja näitä kehtaisi tehdä mahdollisesti jopa sivutyökseen. Kokemuksia ripsienpidennyskursseista otetaan vastaan, mikäli sellaisia joiltain löytyy!

Tätä (ehkä loputtomiin) pohtiessani suuntaan kuitenkin kohta neuropsykologian opintoryhmän kokoontumiseen. En vain voi kylliksi korostaa sitä, miten tärkeää on löytää itselleen se jokin aihe, jonka kanssa ahertaminen ei tunnu työltä vaan etuoikeudelta! Se, että sen aiheen löytää, saattaa vaatia melkoista itsetutkiskelua tai jopa kunnon vastoinkäymisiä, mutta kun sen löytää... Voi pojat, silloin ne palaset todella loksahtelevat paikoilleen. Olen onnellinen, olen kiitollinen. <3

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oh gosh... Yeah he does need a haircut so bad but he's all like #talktothepaw #longhairdontcare

      Poista
  2. I played his IG videos for Sandy, she kept sniffing the screen. :D

    VastaaPoista