Halleluja, olen taas löytänyt itselleni uuden suosikki-dieettiruuan – lähes hiilarittoman broileri-feta-pastasalaatin. Pastana toimii siis Carbzone Low Carb Fusilli -pasta, jossa yhdessä annoksessa (46g) on vain 6g hiilareita – ja sitä kompensoimaan jopa 28g proteiinia!
Resepti noudattaa arvioilleen seuraavaa kaavaa (4 annosta):
~ 300g maustamatonta broileria
~ pinaatinlehtiä & jääsalaattia
~ kurkkua
~ 100g salaattijuustokuutioita (10% rasvaa)
~ 92g Carbzone Low Carb Fusilli -pastaa
~ ripaus himalajan ruususuolaa
Broilerit paistetaan pienessä tilkassa kookos- tai oliiviöljyä (tai rasvattomampaan versioon uunipellillä) ja pastat keitetään vedessä ilman suolaa. Sen jälkeen kaikki kulhoon sekaisin ja valmista. (Miksi mun reseptit on aina näin käsittämättömiä? :D) Ja uskokaa pois, tästä pastasta ei tule hyvää, jos sen keittää suolavedessä.
Yhdessä annoksessa ravintoarvot ovat kutakuinkin:
Energiaa 216 kcal
Proteiinia 37g
Rasvaa 6g
Hiilihydraatteja 4g
Tämän voimilla jaksaa pitkin dieettiviikkoa, kunnes koittaa jälleen herkkupäivä. :)
Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Kuulostaa herkulta, pakko kokeilla :P
VastaaPoistaOn ihan älyttömän herkkua, itse ajattelin tehdä tänään taas! :) Ja lisätä punasipulia tällä kertaa myös joukkoon.
PoistaPitäis kyllä alkaa ottamaan näitä reseptejä johonkin ylös sitä aikaa varten jolloin ei "tartte" noudattaa mitään tiettyä ruokavaliota (joka alkaa käytännössä kolmen viikon päästä) :)
VastaaPoistaDodiin, tosin silloin varmaan saat syödä vähän monipuolisemmin kuin mä, jolla on koko ajan joko prot+rasva tai prot+hiilari -ateriat menossa. :)
Poista