keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Yllätyspaketti Fitnessukulta

Nyt jos saisin tänne laitettua sen hymiön, jolla on sydämet silmien tilalla, niin laittaisin! Se summaisi aika lailla eilisen päivän tunnetilat siinä vaiheessa, kun huomasin saaneeni paketin Fitnesstukulta. Ja puhutaanko vielä siitä lisäinnostuksen ja ilonkiljahdusten määrästä, kun sain paketin auki... Nyt se hymiö, ihan oikeasti! :)))
Tuttuun tyyliin pakkohan ne oli myös videolla höpöttää auki. :) Pahoittelut, jos ääni kuuluu taas huonosti, volat kannattaa varmasti suosiolla laittaa kaakkoon. Tekniikan ihmelapsi onnistui myös jossain vaiheessa prosessia sössimään videon HD-laatuisesta huonolaatuiseksi, jes... Proteiinipatukoista Goodlifet löytyvät täältä ja Femmet täältä, itse hyvä jos uskallan edes linkkejä avata tässä kuolaa suupielistä pyyhkiessä... :D


Ahh, kiitosnam. <3 Huomisaamuna testiin lähtee ennen aamuaerobista Ripped Pro sekä CLA – Carnitinen, Omega3:sten, d-vitamiinin ja monivitamiinin kaverina tietysti. Nappeja nappeja nappeja, alkavat jo tuntua ihan tuhdilta aamupalalta. :D Videolla olin vielä vähän epävarma joidenkin näiden uusien tuotteiden kohdalla, joten nappasin vielä Fitnesstukun nettisivuilta lyhyet tiivistelmät, mikäli joku siellä haluaa perehtyä näihin tarkemmin:

"Rasvanpolttaja piristävillä, termogeenisilla ainesosilla sekä B-vitamiinilla ja kromilla. Kombo, jolla pääset tavoittelemaan tiukempaa kuntoa! Ripped Pro sisältää yhdistelmän yrttejä, tulisia mausteita (chili, kaneli ja inkivääri), piristävää kofeiinia, B-vitamiineja sekä korkean pitoisuuden kromia. Ainesosien yhdistelmä stimuloi aineenvaihduntaa monilla tavoin."

"Star Nutritionin CLA Advanced sisältää 100% Clarinol™:ää, joka auttaa sinua painonpudotuksessa ja kropan kiinteyttämisessä. Parhaan vaikutuksen saamiseksi yhdistä CLA Advanced treenaamiseen ja terveelliseen ruokavalioon. Star Nutritionin CLA Advanced koostuu Clarinol™:stä, joka on saatu ohdakkeesta, jossa rasvahappo CLA on uutettu isomeerien c9, t11, t10 ja c12 kautta."

"Star Nutritionin Octane sisältää tarkkaan valitun koostumuksen aminohappoja, jotka eri tavoin parantavat treeniesi laatua stimuloimalla suoritusmekanismeja. Octane sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja L-Leusiinia, L-Isoleusiinia ja L-Valiinia, jotka stimuloivat proteiinisynteesiä samalla kun ne ehkäisevät lihasproteiinin hajoamista ja henkistä väsymystä. Octanessa on myös L-Glutamiinia, joka on lihaskudoksessa yleisimmin esiintyvä aminohappo. Jokainen annos antaa myös 1000 mg Sitrulliinimalaattia, aminohappoa, joka nostaa veren typpioksidipitoisuutta (NO) ja aikaansaa voimakkaan pumpin. 

Kaikki Octanen sisältämät aminohapot ovat vapaassa muodossa, jolloin ne ovat lihasten käytettävissä todella nopeasti. Nopea imeytyminen merkitsee parempaa insuliinin vapautumista ja voimakasta proteiinisynteesin stimulaatiota. Aminohappojen lisäksi Octane sisältää elektrolyyttejä, jotka vastustavat kropan kuivumista ja mineraalien puutosta. Tuotteessa on myös B6-Vitamiinia, joka kiihdyttää aminohapposynteesiä ja parantaa muiden ainesosien imeytymistä elimistöön."

"Recovery-Pro sisältää nopeita hiilihydraatteja ja heraproteiinia, joka imeytyy tehokkaasti elimistöön harjoittelun jälkeen. Hiilihydraatit antavat lihaksille lisää energiaa ja proteiini on tärkeä sekä lihasmassan rakentamiseen että säilyttämiseen. Recovery-Pro sisältää luonnollisesti runsaan määrän haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) ja L-glutamiinia. Jauhe on rikastettu aminohappo L-leusiinilla sekä kreatiinimonohydraatilla, joka lisää suoritusta intensiivisen ja räjähdysmäisen harjoittelun esim. voimaharjoittelun ja pikajuoksun aikana."
Sellaista siis tänne, ihan huippua saada lisää mömmöjä kaappiin ja päästä myöskin vertailemaan eri tuotteita keskenään. :) Rustailen näistä varmasti lisää, kunhan pääsen niihin kunnolla kiinni ja testailemaan – tämä kun oli tietysti vasta sitä innokasta pintaraapaisua. Wheystä sen verran, että olen testannut tähän mennessä seuraavat maut ja jokaisen niistä erittäin hyvällä menestyksellä: vanilla pear, minttusuklaa, mansikka, vanilja ja banaani. Näiden lisäksi olen kuullut paljon hyvää myös mausta lemon yoghurt, joka sopisi hyvin mm. erilaisiin proteiinileivonnaisiin. Double rich chocolate lähtee nyt sitten seuraavana testiin, omnom...

Postaus toteutettu yhteistyössä Fitnesstukun kanssa.

8 kommenttia:

  1. Octaneen kannattaa kyllä melkein laittaa tupla määrä vettä, kun mitä siinä purkin kyljessä lukee, tulee muuten aikas vahvaa.

    VastaaPoista
  2. Olisiko mahdollista, jos oikein kauniisti pyytäisin, saada pieni maistiainen tuosta wheystä vaikka minigrip-pussissa työpaikalle? Tietäis että kannattaako ostaa itsekin. Kuulostaa nimittäin niin hyvältä jo nimen perusteella :)

    VastaaPoista
  3. Goodlife Blueberry delight = taivaallista! omnomnomnom <3

    VastaaPoista