keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Paasto (video)

Nyt ei jaksanut kirjoittaa auki ajatuksia, vaan ne tulevat näin tajunnan virtana videomuodossa. :)

5 kommenttia:

 1. Paasto kuulostaa kyllä sellaselta, et haluaisin itekki joskus kokeilla. Oon joskus miettinytkin, mutta ei oo vaan tullut paastottua. Jospa tästä saisin innostuksen ja kokeilisin vaikka ensi viikolla juurikin tuon kaks päivää ainakin aluksi. :)

  Miten muuten treenaaminen paaston aikana? Treenasitko sä ollenkaan ton kahden päivän aikana? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treenasin kerran paaston aikana, vaikka alunperin piti treenata 2-3 kertaa. Tämä oli kuitenkin ensimmäinen paastoni ikinä, joten annoin itselleni hieman armoa. :) Sunnuntaina olln kävelyllä (bileillan jälkeen rauhalliseen tahtiin), maanantaina rappusjuoksua ja tiistaina paasto sitten loppui klo 12 aikaan.

   Pari päivää oli mulla se minimi, kolme tavoite. Kokeile siis ihmeessä! :) Ensimmäisen 24h rajapyykin jälkeen on kyllä helppoa kuin heinänteko!

   Poista
 2. Moi! Ja kiitos kun selvitit tuota paasto-asiaa..Oon itsekin paastonnut ja pidän sitä oikeastaan aika terveellisenä juttuna, pienin poikkeuksin. Itsellä paastoaminen liittyi ahmimiseen ja ja katumusta syyllisyyttä seurasi aina paastoaminen. (-> ja taas ahmiminen) kierre oli valmis. Mulla on itselläni jonkinsortin syömishäiriö ja tuommoinen käyttäytyminen ei ollut itselleni hyväksi. Uskon kyllä että paastoaminen on puhdistava kokemus ja tekee kropalle vain hyvää, mikäli pää pysyy kasassa ja paasto aloitetaan ja lopetetaan oikein.

  Itselläni pisti silmään että sinulla syöpöttely/herkuttelu johti paaston aloittamiseen? Vai olitko tehnyt päätöksen jo aiemmin? Loppuiko paasto ihan normaalisti pikkuhiljaa salaattiin/mehuun, eikai vaan suureen mässäykseen?

  -Juliet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Vastaan nyt nopeasti ja lyhyesti (myöhemmin lisää), että paastoa edeltänyt tankkauspäivä oli siis suunniteltu ja paaston jälkeen takaisin ketoosiruokavalioon, en huomannut mitään ihmeempiä vaikutuksia keholle. :)

   Poista
 3. Vielä siis edelliseen lisäys että eihän välttämättä näin ole sinun kohdalla! :)
  Kiva kun rehellisesti kuitenkin asiaa selitit.
  -Juliet

  VastaaPoista