Heippa, hengissä ollaan lyhyestä hiljaiselosta huolimatta. Kiireeseen en voi vedota, sillä viikonloppu on ollut ihanan chilli eikä niinkään villi, mutta nimenomaan kunnolla rentoutuakseen tarvitsee välillä jättää läppäri kokonaan avaamatta – ja niin olen tehnytkin.
Viikonloppuun on mahtunut niin hyvää...
... kuin "pahaakin" (mutta silti hyvää, slurps)...
... sekä ihan korvaamatonta sielunhoitoa pienessä pakkassäässä rakkaan kaverin kanssa ulkoillen.
Nyt sielu lepää taas ja akut on ladattu jo ennakkoon mahdollisten tulevien hektisten hetkien varalta. Salitreeni tässä viikonlopussa on kyllä kärsinyt huomattavasti, mutta yritän palauttaa rytmin mahdollisimman pian takaisin ennalleen. Siinä on kyllä kieltämättä tämän viikon ajan hiomista ja yhteensovittamista, josta kuulettekin aivan piakkoin lisää mahdollisesti vlogin merkeissä, jos vain saan tänään kerättyä tarpeeksi videomateriaalia sellaisen väsäämiseen.
Piis änd lööv, oikeastikin. Joulukuu on täällä, joulu lähestyy, mieli virkistyy ja samalla sielu rauhoittuu eikö? Nyt nautiskellaan. :)
*slurps* täytettyjä paprikoita, mitäs sulla oli eksynyt täytteeksi tällä kertaa? :)
VastaaPoistaNe olivat kyllä niin tai-vaal-li-sen herkkuja, että pakko tehdä iso satsi lisää pian! :) Täyte koostui seuraavista:
Poista- 400g jauhelihaa, itsellä tällä kertaa nauta-sika
- 140g tomaattipyrettä
- 2 porkkanaa
- jauhelihamaustetta, paprikajauhetta ja ripaus cayennepippuria sekä aivan pienenpieni ripaus sokeria
- juustoraastetta täyttövaiheessa paprikoiden pohjalle, puoliväliin täyttämistä ja pinnalle
Niin helppoja ja nimenomaan juuri tuo täyte on kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan helv... siis todella hyvä! Suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan, hiilareita ei ole juuri lainkaan ja rasvoista voi halutessaan karsia jättämällä juustoraasteen pois. Kasvisversioon voi sitten käyttää soijarouhetta. Salainen ainesosa on ehdottomasti tuo tomaattipyre! <3__<3
I swear, nuo salmiakit tuoksui tänne asti! :O
VastaaPoistaHah, uskon kyllä. Mäkin melkein maistan ne suussa. :D
Poista