keskiviikko 4. helmikuuta 2015

What to eat?


Slurps, fetasalaattia 3% salaattijuustokuutioilla (tämän hetken ultimate-lempparini ruuanlaitossa) ja kylkeen broilerin koipireisi, josta saa ihanan rapsakan laittamalla sen uunipellille uuniin 200 asteeseen tunniksi. Itse en syönyt nahkaa, mutta moni siitä ilmeisesti tykkää ja tällä tavalla siitä ainakin tulee todella herkkua, katsokaa nyt sitä. =)


Aamupala-munakkaani kokee lähes joka aamu (tai vähintään joka toinen) pientä hienosäätöä, sillä kukapa nyt samaa jaksaisi syödä päivästä toiseen tässä vaihtoehtojen viidakossa. Tänään yhden kananmunan ja kahden valkuaisen sekaan upposi perinteisen fetajuuston lisäksi sipulia ja tomaattia, välillä menee niitä kantarelleja ja sipulia, toisinaan paprikaa, joskus light-mozzarellaa jne jne. Mitä muita tähän voisi vielä kokeilla, tuleeko mieleen mitään toimivaa? :) Ehkä kesäkurpitsaa?

4 kommenttia:

  1. Kanankoivessa se nahka on ihan paras :D haha alkoi tehdä mieli kun näin tuon kuva.. Ja fetaa kans, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin oon kuullut ja munkin mielestä aina kanansiivissä nahka parasta, mutta koivissa en ole yleensä koskenut siihen (onneksi, koska kalorit :-D). Kannattaa tehdä tolla tavalla, tulee ihan samanlaista kuin vaikka kaupan grillibroilerit! <3

      Poista
  2. löysin vahingossa sun blogisi kun googletin terveellisiä smoothieita. siinä sitten ryhdyin tuumasta toimeen ja aloitin itekin saman ruokavalion, katsotaas minne päästään.. oon ollut vasta viikon verran dieetillä ja olo on niin malttamaton "joko oon laihtunut, kuinka paljon oon laihtunut, enkö oo laihtunut yhtään, teenkö jotain väärin" jne... pitäis vaan jaksaa malttaa mielensä sen 5vk jolloin näkyviä tuloksia varmaan alkaa jo olla. minä kun olen niin kärsimätön, plääh... :D mutta oikeastaan kiitos kuuluu sulle ja sun mahtavalle blogille kun vihdoin sain aikaiseksi aloittaa ja nyt tuntuu että myös pysyn tällä linjalla! paljon tsemppiä sulle ja seurailen sun kirjoituksia jatkossakin niin täällä kuin instagramin puolellakin :) oot ihan mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih mikä kommentti, ei vitsit miten ihana! Tulin niin hyvälle fiilikselle, kun luin tän, KIITOS :)) ja jooooo, se kärsimättömyys vallitsee kyllä ihan täälläkin, tällä hetkellä parhaillaankin. Täytyy vain yrittää pitää järjen rippeistä kiinni ja muistaa, että pienin askelin – siis HYVIN pienin askelin – se muutos oikeasti rakentuu ja malttaa verrata vaa'an/vaatteiden/senttien eroavaisuuksia mieluummin vaikkapa kuukauden välein kuin viikoittain tai varsinkaan päivittäin. Se nimittäin auttoi mulla – päivästä toiseen silmä tottuu, vaa'an muutokset unohtuvat ja vaatteetkin tuntuvat samalta, mutta kun pitää mittailusta sen kuukauden verran taukoa, niin ne erot konkretisoituvat paljon paremmin. Hurjasti tsemppiä sulle! :))

      Poista