keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kesä ja kärpäset


Kesä lähestyy ja vaikka kuinka tässä yrittää toitottaa, ettei se kesäkunto vaan ympäri-vuoden-kunto, niin kyllä sitä nyt vain kesällä vähissä vaatteissa on mieluummin vähän vähemmässä rasvassakin kuin talvella. Talvella bulkkia, kesällä dieettiä ja ympäri vuoden sitten sitä samaa hyvää ruokaa, onnistunutta treeniä sekä liikunnan iloa - niinhän se karkeasti menee.

Ja koska päätin olla käyttämättä muiden ihmisten (usein mediassa käsiteltyjä) kroppakuvia kauneusihanteenani tai tavoitteenani, niin ainut vaihtoehtoni on kaivaa viime kesän kesäkuvat esiin, tuijotella niitä hetkisen verran ja sen jälkeen päättää vetää täksi kesäksi parempi kunto.

Siitä on tämä postaus rakennettu: viime vuoden kesäkuvat, also known as minimitaso. Tästä lähtee.


Kuinka monelle muulle tuli juuri ikävä kesää? Ääh... <3

En sano, ettäkö näissä kuvissa olisi todellakaan mikään fit chick enkä myöskään sitä, ettäkö viime kesän kunnossa olisi mitään vikaa - aika lailla normaali ihminen noissa pyörii, vähän lihaa luiden ympärillä. Lähtötaso on tällä hetkellä näihin verrattuna about 5-7 kiloa lisää elopainoa (sanoinhan, etten huijannut niistä talven turvotuksista hähää, ei helv...), mutta se nyt pudotetaan heittämällä ja sen jälkeen lähdetään paukuttamaan lisää pois. Ja jos nyt tuijottaisin pelkkää vaa'an lukemaa, niin sanoisin haluavani pudottaa vielä extra-kympin näistä kuvista pois, mutta noup.

Paino on vain yksi mittari eikä vaaka valitettavasti näytä pelkästään rasvakudoksen määrää, vaan kiloihin lukeutuu myös lihasmassa, nesteet, luut, sisäelimet jne ja jopa näin fiksuilla kuin minä ja sinä niin aivot hei. :D Myös painoon perustuva BMI on onneksi nykypäivänä väistyvä mittari ja yli- ja alipainon suhteita lähdetään määrittelemään muillakin tavoilla. Siksi en tähtää tiettyyn kilomäärään, mutta se näennäinen "miinus kymmenen kiloa" saa silti toimia takaraivossa motivaattorina siinä mielessä, että sitä rasvakudosta olisi oikeasti tänä vuonna kiva saada reilusti pois - sillä tehdään jo bulkkivaiheestakin jatkoa ajatellen helpompaa (tai ylipäätään mahdollista ilman, että allekirjoittanut vetää överit ja paniikit ja sen jälkeen dieettaillaan jo tammikuusta, köh).

Sellaisia kesäsuunnitelmia siis. Tänä vuonna ei jäädä jossittelemaan, tänä vuonna toteutetaan - ja motivaatiota tullaan hakemaan vaikka viikoittain tästä kesäkuva-postauksesta, kyllä jep. Tähän liittyvästä tahdonvoimasta sitten seuraavassa postauksessa lisää, palaillaan.

Ps. Siellä viime kesän kuvien joukossa oli myös bikinikuvia, jotka LUPAAN julkaista ensi kesänä before-kuvan muodossa, iiks... After-kuvan kroppa, täältä tullaan!

Pps. Joo en rusketu jos ei vielä käynyt selväksi, t. kalkkilaivan kapteeni :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti