torstai 11. syyskuuta 2014

Naminam!

Ah vitsit, nyt tulee taas superpostaus viimeisen viikon ruokakuvia. Se jos jokin on varmaa, että jos jokin resepti esiintyy tässä blogissa allekirjoittaneen lautasella, niin se on dead simple valmistaa. Itsehän kun teen jopa salaattini äärimmäisen pelkistettynä, muista ruuista nyt puhumattakaan... :D Nämä pystyy siis loihtimaan kuka tahansa poropeukalokin, joten tekosyitä ruuanlaiton hankaluudesta ei oteta vastaan täällä suunnassa, heh.

Karhunvatukoita!

Uusin aamupala-combo: 30-40g kaurahiutaleita puurona, marjoja (mustikoita) ja 100g raejuustoa.

Suoraan metsästä pannulle – kantarelleja. <3

Lempi-salaattimix yhdistettynä kookosöljyssä paistettuun halloumijuustoon ja muutamaan miniluumutomaattiin.

Broileri-avokado-viinirypälesalaatti, simppeliä.

Broileri-avokado-viinirypäle-miniluumutomaattisalaatti, jotta voidaan sanoa, että salaateissani on edes joskus enemmän kuin 2-3 ainesosaa. :D

LOIMULOHTA, halleluja sille. Kaverina salaattia ja hiilarit raikkaista ja makoisista viinirypäleistä.

The Good Morning -blogista bongatulla reseptillä tehtyä proteiini-omenapiirakkaa. :))

Kriikunoita

Treeninjälkeinen ateria: broileria, avokadoa, kvinoaa ja friseesalaattia sekä ripaus sitruunamehua. Ei mikään kaunotar, mutta sitäkin herkumpi!

Broileri-porkkanasalaatti, hahaa. Osataan sitä täälläkin välillä yllättää.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä taidonnäyte rahkan ja jäisten mustikoiden yhdistelmästä toteutettuna mahdollisimman vähällä tiskillä (eli pelkkä lusikka). 

2 kommenttia:

  1. Ooh näyttää hyvältä (etenkin toi kvinoa+broileri-setti!), ja ihan yhtä yksinkertaisilta kuin munkin ruoka-annokset aina... :-D Less is more!
    Ainoa kysymys herää että eikö noi jäiset mustikat tunnu susta yhtään pahalta tossa rahkan seassa?? Haha meen ihan kananlihalle kun ajattelenkin! Oon varmaan vaan kummallinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, ei ne muistaakseni kovin kauhealle tuntuneet suussa, kun ehtivät siinä hieman vielä sulaillakin. Hauska kysymys kyllä. :D Normaalisti en syö jäisinä, mutta tossa tilanteessa eivät ehtineet muunlaisina joukkoon.

      Poista