keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Get to know me, osa 1. (video)


Hurjan huono laatu, mutta vastauksia ensimmäisen vuorokauden aikana tulleisiin kysymyksiin löytyy nyt ylläolevasta videosta. :) Väsymys on lähes käsinkosketeltavaa ja suuntaankin itse nyt suoraa päätä peiton alle. Olen silti superiloinen, että olette jaksaneet laittaa kysymyksiä ja että pääsen vastailemaan niihin ja siksipä juuri vastaankin jo nyt, kun en malta odottaa enää. :D Tässä siis ensimmäinen osa!

16 kommenttia:

 1. Yh, oi miksi video???
  En tiedä mitään yhtä ärsyttävää ja typerää tapaa kuin vastata kysymyksiin videolla. Mieluummin lukisin vastaukset itse! Eli video jää ainakin mun osalta katsomatta. Booring!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, katsoisit videon, niin saisit vastauksen. :) Vastailen kirjallisesti kommentteihin joka päivä, joten vaihtelu virkistää, kun tekee välillä videomuodossa.

   Poista
  2. Jos jaksan ja innostun, niin saatan laittaa kaikki vastaukset vielä kirjallisena tiivistettynä deadlinen jälkeen, riippuen vähän kysymysten määrästä. Alkuun kuitenkin nyt videolla.

   Poista
 2. Voi kun olet kaunis!! Ja musta ei kyllä todellakaan ole millään lailla pitkästyttävää katsella videota vastauksista, muutenkin paljon elävämpää, ihan kirjaimellisesti, kuin pelkkä teksti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Paula, ja kiitos kun tulit kertomaan mielipiteesi. :) Olin vähän hämilläni ensimmäisen kommentin jälkeen, mutta tosi kiva kuulla, että jotakuta sentään ei haittaa satunnaiset videot siellä täällä! :)

   Poista
 3. Kiitos vastauksista! Ja täällä peukutetaan kyl kans videolle. Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle vain kysymyksistä! :)) Ja kommentista – kuten ylläkin totesin, niin lohduttaa paljon kuulla, että on olemassa myös puolestapuhujia video-postausten osalta. <3

   Poista
 4. Videot on kyl tosi kivoja katsoa =)!
  Mä tein uuden blogin, jonka osoite on http://etsinminut.blogspot.fi/ jotta voit jatkossakin seurailla =)

  VastaaPoista
 5. Videot on kyllä niin huonolaatusia että hyvä kun mitään kuuluu.... ..... ....

  VastaaPoista
 6. Täältäkin peukku videolle. Mukava oli. :)

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä videot on muuten kivoja, mut kun luen näitä blogeja töissä aamupalalla niin ei millään ehdi kuunnella näitä siinä samalla (saati ilahduttaa työkavereita). Toinen vaihtoehto on et luen puhelimen kautta aina silloin kun on aikaa (esim. odotushuoneessa hierojalle, lääkärille, laulutunnille) niin eipä sielläkään viitsi paljon videoita katsella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärtäähän sen, heh. Onneksi mulla näitä videoita on harvoin, joten lukemaan pääsee useammin. :)

   Poista
 8. Ei millään pahalla, mutta en ihmettele, jos hiukan väsyttää noilla kalorimäärillä. Treenaat kuitenkin aika paljon ja teet hiit harjoitusta lepopäivän vähän yli 1000 kcal:lla, vaikka se todennäköisesti kuluttaa enemmän kuin salitreeni. Itsellä ainakin huomasi (vaikka peruskulutukseni ilman liikuntaa on varmasti pienempi kuin sinulla), että 1800 kcal tms ruokavalio ei riitä mihinkään muuhun kuin salitreeniin. Toki kukin tekee tyylillään, mutta kannattaa varmaan miettiä tuokin vaihtoehto

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvinkin olla noin pitkällä aikavälillä, mutta näissä videoissa väsymyksen aiheutti kyllä univelka. :D tällä hetkellä en ole ollut nälkäinen tai väsynyt lepopäivinä, mutta pitkään jatkuneella tilanne saattaa kyllä muuttua kieltämättä. Itseään kuuntelemalla pystyy onneksi tekemään tarvittaessa muutoksia ohjelmiin, jos tarvetta tulee. :) kiitos kannanotosta!

   Poista