keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Galileo-vibraatiohoito

Dodiin, nytpä on allekirjoittanut käynyt myöskin testaamassa samaa treenimuotoa, mitä astronautit harjoittavat eli Galileo-vibraatiohoitoa. Puolen tunnin tehotreenin vetää täällä Turussa Estimar ja kertakäyntikin on todella edullinen, jos itsekin haluaa käydä tutustumassa – kertamaksu normaalisti 7e ja ensimmäinen ohjattu kerta 10e. Sen voin vakuuttaa, että tuntumaa tuli ja hauskaa oli! :)

Pääsimme tähän ensimmäiseen tutustumiskertaan PT:ni kanssa yhdessä, mikä teki kokemuksesta paitsi hauskempaa, niin myös sisältörikkaampaa. Siinä, missä itse keskityin maallikon aistikokemuksiin tärinästä ja lihastuntumasta, osasi PT:ni kysellä kaikkea rasvanpolton eri vaiheista ynnä muista 'ammattilaisjutuista'. Two in one, kunnon tehotiimi nimeltä Tiku ja Taku, heh. Rautaista ammattitaitoa löytyi tietysti myös Estimarin puolesta ja faktat tulivat kuin apteekin hyllyltä.
Oikein tehtynä Galileo-vibraatio aktivoi siis jopa 97% lihassäikeistä, mihin ei käytännössä millään muulla harjoittelulla päästä. Laitteen päällä ollaan eri asennoissa tietyn sekunti- tai minuuttimääreen ajan tietyissä vibraatiohertzeissä riippuen siitä, missä oma taso menee. Vasta-alkajalle nämä ovat toki alkuun minimeissä, mutta kehittyneimmillä (ja etenkin, kun liikkeet menevät puhtaasti) voidaan minuutit ja hertzit nostaa jokaisen liikkeen osalta hiljalleen omiin maksimeihin.

Tästä testikerrasta jäi kyllä todella hyvä fiilis niin yleisvaikutelman kuin "treeninkin" osalta. :) Suosittelen ihmeessä menemään edes tutustumaan Galileoon, jos ei vielä omaa tietopohjaa aiheesta ja muuten kiinnostaisi kuulla lisää. Googlettamalla näyttää myös löytyvän vaikka ja mitä jännää, kuten esimerkiksi tämä Turun Sanomien nettisivuilta löytynyt mielenkiintoinen artikkeli aiheesta, kannattaa ehdottomasti lukaista:

http://www.ts.fi/teemat/extra/1074176503/Kauneus++hyva+olo+Keho+tarisee+voimaa+avaruuskoneen+tahdissa

Syyskuun ajan Estimarilla on myös etu, jolla saa kymmenen kerran kortin hintaan 50e (normaalisti 65e) eli innokkaimpien kannattaa tarttua tähän tämän kuun aikana. :)

4 kommenttia:

 1. Mä olen päässyt tutustumaan tähän jossain messuilla joskus ja tuntui kyllä tosi tehokkaalta. Olis vaan varaa käydä kaikissa mahdollisissa hoidoissa tämä mukaanluettuna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No noita tarpeitahan tosiaan keksii vaikka ja mitä, jos oikein alkaa miettimään. Tämä on onneksi yksi edullisimmista ja jos muu liikunta jäisi syystä tai toisesta viikoilta kokonaan pois, niin Galileo onneksi ylläpitää lihaskuntoa jo kahdella kerralla viikossa eli siitäkin syystä itse pidän ainakin korvan takana, edes satunnaisiin tilanteisiin. :))

   Poista
 2. Oot tosi kaunis ja sulla on aivan ihana blogi :)!

  <3: http://leave-world.blogspot.fi/

  VastaaPoista