tiistai 13. tammikuuta 2015

Maanantaita

Maanantaipostaus tiistaina, heh, hyvä Eve. Joka tapauksessa eilinen oli jälleen yksi niistä kiireettömistä maanantaipäivistä, jolloin ei voi muuta kuin olla onnellinen. Omani alkoi näin:


Jep, se on kahvimuki se. :-D Hieno, eikö? Tämä kupponen mustaa kahvia takkatulen ääressä nautittuna ja auringonvalon heijastaessa lumikinoksista ja olo alkoi olla jopa euforinen. Next stop: aamulenkille (tyhjään masuun) karvakaverin kera -15 pakkasasteeseen. Ihanan pirtsakkaa, niin raikasta ja viileää! Jos joku ihminen tällä maapallolla on iloinen talvesta ja nauttii siitä niin kauan kuin pystyy, niin se olen takuuvarmasti minä. Ja kun pistää kunnon vaatteet päälle, niin ei tule kylmä - ainakaan, jos tarpoo tunnin verran pitkin metsiä auraamattomassa lumihangessa toppavaatteet päällä, lääh... Suosittelen, tulee ainakin takuulla hiki ja hengästyminen.

 
(Tämä kuva ei maanantailta, mutta vaatetus sama: pipo, huppu, toppatakki, pooloneule, juoksutrikoot, toppahousut, villasukat ja ugg-kengät. Ei palele ei. :---D Kerrospukeutuminen ja ylipäätään säänmukainen pukeutuminen kunniaan, kiitos!)

Lenkkispurtin ja aamupalailun jälkeen kauppaan hakemaan broileria, kalkkunan paistijauhelihaa, vähän lisää broileria, tonnikalaa vedessä, 3% salaattijuustokuutioita ja kasviksia ja tämä tyttö on varustettu taas muutamaksi päiväksi eteenpäin hyvin eväin, niistä lisää jatkossa.

Tekisi mieli myös näin makroja nykyään jo vuoden laskeneena laskea piruuttaan myös Superdieetin makrot esille blogiin, mutta koska kyseessä on kuitenkin Fitfarmin maksullinen ohjelma ja Go Fat Go on lähes samalla rungolla varustettu, taidankin laskea vain GFG-aterioiden makrot ja pistää rungon siitä tänne proteiini-rasva-hiilarimuodossa grammojen kera. Makrojen myötä kun oppii niin hyvin soveltamaan ruokiaan ja ylipäätään ymmärtämään 100% sitä, mitä syö, enkä usko monenkaan Superdieettiä tai mitä tahansa vastaavaa ruokavaliota noudattava ainakaan kärsivän siitä, että tietäisi paremmin mitä sinne suuhunsa oikein pistää.

Lunch of the day: kolme kanansiipeä ja yksi koipi + salaattia. Ja jos jätät nahat syömättä, karsit jo reilusti rasvoista.

4 kommenttia:

 1. Eikä! mulla on samanlainen muki, mutta kissoilla. Oisko sulla tietoa, jos noita myydään vielä jossain? itse sain tuommosen lahjaksi yli kymmenen vuotta sitten eikä missään ole noita näkynyt!
  terveisin, yksi sun blogin ahkerista lukijoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, täälläkin löytyy myös vihreänä kissakuvioisena :D en vain tiedä yhtään, mistä nämä juontavat juurensa, kun veljenpoikani on saanut ne vuosia sitten joululahjaksi (eikä itse käytä, kun ovat menneet näppärästi aikuisten kahvikupeiksi, hehee).

   Poista
 2. Minkä rotuinen koira? :)

  VastaaPoista