keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Sisäinen rauha, check

Seesteinen olo. Hyvä olo. Rauhallinen olo. Onnellinen olo.

Ensimmäinen irtipäästämisen askel kohti parempaa tulevaisuutta otettu. Useamman vuoden takainen työpaikkani on nyt lopullisesti takana erinäisten kiemuroiden ja kaikenlaisten kokemusten – niin hyvien kuin huonojenkin – jälkeen. Etukäteen oletin pinnalle nousevan pelon, haikeuden tai katkeruuden tunteita, mutta toisin kävi. Kaikki on hyvin, tosi hyvin, muy bueno, erinomaisesti. :) Olen vapaa ja pystyn pitkästä aikaa todella hengittämään – pitkään, syvään ja puhtaasti.

Kaikki elämän pienet murheet tuntuivat kaikkoavan sillä samalla ovenavauksella, kun itse poistuin rakennuksesta viimeistä kertaa. Jäljelle jäivät vain iloiset muistot ja vahvistus siitä, että päätös oli itselle se ainoa oikea. Jos kuvailisin työsuhdettani parisuhteen tavoin, sanoisin tämän eron olleen molemmille mitä parhain ratkaisu ja loppupeleissä kuitenkin hyvin hoidettu. Emme olisi voineet enää jatkaa yhdessä, joten miksi taistella tuulimyllyjä vastaan – molemmille on tiedossa jotain parempaa. :)

Yllätyksenä rakkailta murusiltani sain vielä tällaisen ihanan herkkupaketin Ruohonjuuresta, joka oli aivan pakko esitellä myös blogissa:


Nams mums, Rawr:n raakasuklaata mintun ja gojimarjojen maussa (minttu testattu, taivaallista), Paleo Crunch -herkkupatukoita, Love Me Truly -teetä, Herbs Sport -yrttijuomaa ja super-termoslasi. Mitäpä tähän muuta toteamaan kuin seuraavaa:

:') <3

Tämä päivä menee vielä rauhoittuessa, lepopäiväillessä ja kauneushemmottelujen piirissä, kun taas huomenna palataan arkeen treenien suhteen. Luvassa kovan tahdin treenit eli torstai, perjantai ja lauantai lihaskuntotreeniä lihasryhmiä vaihdellen sekä johonkin väliin HIIT juosten, mutta vaihteeksi luontoa ympäristönä hyödyntäen.

Tällä viikolla pitäisi tulla vielä kysymyksiin vastailemista, arvonnan tuloksia, budjetoinnin onnistumisen raportointia sekä tietysti yleisiä kuulumisia joten stay tuned. Tähän väliin kuitenkin mahtavaa viikkoa kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Moi! Mitä kuntosalia suosittelet Turussa (keskustassa)? Missä on hyviä lenkkipolkuja? Olen juuri muuttanut Turkuun ja liikkuvana ihmisenä toivoisin löytäväni mukavan salin ja lenkkipolun. Sinulla on kiva blogi, seuraan sitä säännöllisesti! :) Kiitos jo etukäteen vastauksestasi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja hei tervetuloa Turkuun! Hyvä valinta :D mä en osaa sanoa kuntosaleista hirveen kattavasti, itse käyn Elixia Triviumilla puhtaasti välimatkan vuoksi ja periaatteessa jäsenyys sallisi käydä missä vaan Elixialla tai Satsilla. Riippuu varmaan vähän siitä, miten tarkat kriteerit sulla on salille ja mihin asioihin painottuu että minne kannattaa mennä. Mulla ei oo niin tarkkaa, välimatka ja joustavuus oli tärkeimmät ja siks Elixia. :) kuntoreittejäkin löytyy kun googlaa Turun kuntoreitit/pururadat tms, itse keskustassa asuvana tykkään käydä Samppalinnassa ja Paavo Nurmen Urheilupuistossa. :) Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä ja jos bongaat mut jostain, niin vetäise hihasta! :)

   Poista
  2. Ja sitä muuten vielä, että monella kuntosalilla voi käydä testaamassa ilmaiseksi ja yrittää sitä kautta muodostaa käsitystä tai sitten selailla nettisivuja. Keskustassa on ainakin Elixia, Lumo ja Gym2000, ehkä muitakin. :) Motivus, M&M...? Noistakin olen kuullut puhuttavan, mutten tiedä mitäön muuta tai että missä sijaitsevat.

   Poista
  3. Kiitos paljon vinkeistä! Kävin kävellen tutustumassa Kupittaan ja Samppalinnan puistoihin sekä Paavo Nurmen urheilupuistoon ja kivan näköistä oli! Turussa on kyllä paljon tarjolla mukavia paikkoja ja maisemia! :)

   Poista