keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Proteiiniversio Peanut Butter Cupseista

Tätä päivää olen odottanut vesi kielellä valehtelematta kuukausia. Pikainen päivitys kaikille maapähkinävoin ja suklaan rakastajille:

Quest Cravings Peanut Butter Cups on tullut takaisin Fitnesstukun valikoimaan!

Yksi suurimmista herkkuheikkouksistani ikinä on Reese's Peanut Butter Cups – tuo megamiljoona-kaloripommi, jossa ohuen suklaakuoren sisältä löytyy taivaallinen makunautinto eli maapähkinävoi-mössö. Uskomatonta, mutta totta: tästä löytyy myös proteiiniversio, joka maistuu käytännössä täysin samalta.

Ainakin muistaakseni. Olen syönyt yhden Quest Cravingsin Peanut Butter Cupsin muutama kuukausi sitten ja meinasin sulaa lätäköksi siihen paikkaan. Samalla sekunnilla ryntäsin Fitnesstukkuun aikomuksenani ostaa tätä niin monta pakettia kuin käsiini saan vain huomatakseni, että tuote oli tilapäisesti loppu. Intensiivisen ja lähes paniikinomaisen googletuksen jälkeen tajuntaani alkoi ikävästi upota se fakta, että tuote on lämpöherkkä ja sitä toimitetaan vasta 1.10 jälkeen. Ja näin alkoi piinaava odotus...

Sanotaan, että odottavan aika on pitkä ja voin vahvistaa tämän täysin sydämin. Olen odottanut paitsi saadakseni kynteni kiinni tähän herkkuun, niin myös päästäkseni vinkkaamaan siitä teillekin. Nyt on kuitenkin 12-pack onnellisesti matkalla kohti rakastavaa kotia ja koen jo pientä paniikkia siitä, että tilasin ehkä sittenkin liian vähän. :D Joka tapauksessa "mäyräkoiralla" aloitetaan ja aion latoa tätä herkkua kyllä lisää kaapit täyteen, jos ensipuraisu on juurikin niin taivaallista kuin mitä olen koko pitkän kesän ajan muistellut.

Siispä jos siellä on muitakin, jotka ovat heikkona maapähkinävoihin, niin suosittelen lämpimästi ottamaan tämän tuotteen testiin. Näitähän voi tilata myös yksittäispakkauksissa (yksi pakkaus = 2 peanut butter cupsia), jos ei halua ostaa sikaa säkissä, mutta varoituksen sananen: yhdestä ei tule kuin vihaiseksi, heh.

Yhden pakkauksen ravintoarvot:
~ energiaa 240kcal
~ proteiinia 20g
~ hiilihydraatteja 10g
~ rasvaa 17g

Kiltti postisetä, kuljetathan tilaukseni turvallisesti ja ennen kaikkea mahdollisimman nopeasti perille, kiitos. :D Ystävällisin terveisin, nälkäinen minä.

Postaus sisältää yhteistyölinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti