torstai 18. huhtikuuta 2013

Jääkaappia Superdieetillä :) (video)

9 kommenttia:

 1. En kestä, sun ääni on niiiiiin söpö!! =)

  VastaaPoista
 2. Moroo! mulla oli jääkaapissa kaikkee diettiin sopimatonta niin jaoin ne kavereille ja möin kaljat puoleen hintaan pois! Nyt viikko takana uutta elämää ja hyvält tuntuu. Vaikka oon normaali painoinen niin koitan keventää itteeni harrastusten takii muutaman kilon syksyyn mennessä ja muutenki rueta kattoo mitä safkaan ;)

  Tsemiä sun elämänmuutokselle ja kiva seurata tätä ihan oman motivaation ylläpitämiseks.

  http://www.youtube.com/watch?v=HHa-bV7WftI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups väärä linkki :)

   http://www.youtube.com/watch?v=ZOMnx0MVClw

   Poista
  2. Heh, fiksusti tehty kun tyhjensit jääkaapin kavereille. Mäkään en kyllä kestäisi, jos jääkaapissa olisi koko ajan jotain herkkua odottamassa ja muistuttamassa. Kiitos tsempeistä ja videoistakin! :)

   Poista
 3. Hauska postaus :D ihana ääni tosiaan, kuulostat aivan Haloo Helsingin Elliltä :)

  VastaaPoista
 4. Oon jo hetkisen lukenut sun blogia ja täytyy kehua, että erityisesti näistä sun ruokavaliojutuista saa paljon irti omaankin arkeen :) Tuntuu niin turhauttavalta välillä käydä kaupassa, kun tuntuu et syö koko ajan sitä samaa, mutta kummasti sun ruokakuvatkin ovat motivoineet tekemään erilaisia annoksia. Ehdottomasti jatkan lukijanasi edelleenkin.

  Itse aloitan nyt Fitfarmin Lite-valmennuksessa maanantaina ja odotan innolla. Tsemppiä vielä sun SD-rutistukseen ja onnittelut loistavista miinuslukemista! :)

  Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, ruokavaliopostauksia siis lisää! :) Tosin nyt tuntuu kyllä siltä, että nämä omatkin ruuat noudattavat aika rutinoitua kaavaa, mutta hyvällä tavalla – niin kauan kuin tietty ruokalaji maistuu, teen sitä ja kun alkaa kyllästyttää, niin vaihdan johonkin muuhun. :) Kiitos tsempeistä ja onnitteluista ja reipasta etenemistä myös sinne Liten merkeissä!

   Poista