tiistai 23. huhtikuuta 2013

Pakkomielteenä uudet Niket

........ Viekää mut hoitoon. Olen googletellut näitä kyseisiä lenkkareita nyt kaksi päivää ja löysin kuin löysinkin ne vihdoin – lähes loppuunmyytynä!! Niken sivuilta juuri tätä yksilöä ei enää saa tässä värissä, joten metsästys sai uuden käänteen selailtuani ties mitä ja minkä maalaisia nettikauppoja näiden toivossa. Urheilukauppoja en ole vielä uskaltanut edes katsastaa, sillä siinä vaiheessa itken verta jos löydän nämä enkä voisikaan viedä heti mukanani uuteen kotiin, sniifs. Uskon vakaasti, että näissä lenkkareissa juoksu kulkisi paljon paremmin ja ne ovat jopa niin hienot, että voisin ylpeästi käyttää niitä 24/7 muuallakin. :D

Malli on siis (omien stalkkaustaitojeni mukaan) Nike Free Run+ 3 Shield ja väri Hot Punch. Näistä olisi myös muita ihania värejä olemassa, kuten esimerkiksi ihana turkoosi... Vaan kyllä se pinkki on silti suloisin! Mistä ihmeestä saisin nämä helposti ja tietysti mahdollisimman edullisesti? Raporttia tottakai sitten tulossa, mikäli minusta jonain päivänä tulee näiden kaunokaisten onnellinen omistaja, huoh. :)

2 kommenttia:

  1. Ai että mitä lenkkareita. Tekis mieli hankkia useammat, että vois vaihtaa esim. kävelylenkeille omansa ja lenkeille sitten toiset ja tietty kaupunkilenkkarit. Mutta kun hintaa on satasen pintaan, niin eipä sitä raaski.

    VastaaPoista