perjantai 19. huhtikuuta 2013

Jipii jipii! ♡

Tänään on monta syytä hymyillä leveästi! :)

Aloitetaan ensimmäisestä, jonka ansiosta näpyttelen tätäkin postausta. Tietokoneeni laturi meni nimittäin rikki parisen viikkoa sitten, enkä ole vieläkään onnistunut hankkimaan uutta laturia koneeseeni. (Autenttisten Macbook-latureiden hinta n. 90e, jess...) Olen siis ollut näiden kahden viikon aikana käytännössä tabletin ja kännykän varassa, mikä on vaikuttanut postausten sisältöön, tahtiin ja kommentteihin vastaamiseen aika rajustikin. Nyt sain kuitenkin ihanalta Tiinalta viikonlopuksi hoitoon hänen laturinsa, joten yritän naputella tänne reilusti postauksia talteen ja saada vihdoinkin tilattua sen (halvemman piraatti)laturin, jotta pääsisin mahdollisimman pian pysyvästi takaisin tälle omalle koneelleni. ♡ Onpa kyllä outoa käyttää tätä pitkästä aikaa.

^ PARAS ohje, minkä voin antaa muille laihduttajille! ^

Sitten se toinen hehkutuksen aihe, joka liittyykin vahvasti tämän blogin sisältöön. Kävin tänään vaa'alla ensimmäistä kertaa 7,5 viikkoon! Näiden 7,5 viikon aikana olen 'dieettaillut' seuraavasti:

~ ensimmäiset 3 viikkoa täyttä pullamössö-possuilua vanhempieni luona vietetyn loman ja sairastumisen aikana
~ seuraavat reilu 2 viikkoa Go Fat Go:ta parilla herkkupäivällä höystettynä
~ 5.4 alkaen (eli tänään tasan 2 viikkoa täynnä) Superdieettiä liikuntoineen

En uskalla arvioida, paljonko olen mahdollisesti noiden kolmen alkuviikon aikana lihonut aiemmasta vaakalukemasta, mutta sillähän nyt ei ole varsinaisesti mitään merkitystäkään. Vaaka näytti nimittäin tänään noin -6 KG 7,5 viikkoa sitten punnittuun painolukemaan verrattuna (eli käytännössä 4,5 viikon dieettailun aikana)!! En olisi ikinä uskaltanut odottaa noin hurjaa tulosta, vaan odotin maksimissaan 2-4 kilon pudotusta. JEE! :)

JA. Tammikuun masennuslukemiin verrattuna pudotusta on nyt yhteensä yli 10 KG, vaikka pidin helmikuun lähes kokonaan taukoa dieetistä ja maaliskuustakin sen pari viikkoa. Eikä pidä suinkaan unohtaa sitä, että aloitin Go Fat Go:n jo marraskuussa tietämättä sen tarkemmin painoani siltä ajalta, joten kiloja on varmasti ropissut jonkin verran enemmänkin.

:) Sellaista siis tänne. Tästä on hyvä jatkaa, kun tietää dieetin toimivan ja tuloksia tulevan tasaisen varmasti. Neljä viikkoa vielä virallisesti Superia jäljellä ja kuusi viikkoa kesään – täältä tullaan, kesäkunto!

2 kommenttia:

  1. Onnea pudotuksesta! :) Hieno juttu! Hirveesti oot saannu tiputettua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) On tässä vielä matkaakin tosin, mutta onneksi nyt on sentään ton verran pois etapista. :)

      Poista