maanantai 1. huhtikuuta 2013

The Fiilis!

... kun opinnäytetyö on valmis, vuorokauteen tulee yhtäkkiä monta lisätuntia eikä vapaa-aikaakaan varjosta enää se ainainen "pitäisi tehdä opparia" –ajatus. Nyt mulla on vihdoin aikaa keskittyä kunnolla bloggailuun ja etenkin siihen treenailuun, jes!! :)) Dieettihän tässä on ollut päällä muutenkin, mutta erityisesti treenit jääneet aikalailla nolliin viimeisen kuukauden aikana. 

Kouluakin löytyy kyllä vielä loppukevään ajan, mutta kyllä tämä vaan oli niin iso urakka pois harteilta. Johan tässä pääsi eilisen johdosta pieni treenauskärpänen taas puraisemaan, eikä yhtään liian aikaisin tällä viikolla alkavaa Superdieettiä ja siihen liittyviä treenailuja ajatellen.
Heh, Facebook-tilapäivitykseni tänään opparin päättymisen johdosta. :p

Selailen parhaillaan ihanan ruttuseni aiempaan postaukseen jättämiä treenibiisejä läpi ja ajattelin kohta repäistä Fitfarmin 'treeni 1':n läpi, sillä sen pystyy hieman soveltamalla tekemään kotona helposti. :) Tämä treeni keskittyy pakaraan, vatsaan ja takareiteen – käy siis enemmän kuin hyvin! :D

Eilinen treeni tuntuu toki hieman kropassa nytkin, mutta huomiselle en voi jättää tätä toista treeniä, sillä mulla (kuten monella muullakin) treenit tuntuvat kropassa pahimmin juuri kaksi vuorokautta itse treenin jälkeen. Nyt ollaan siis toisin sanoen vielä kuivalla maalla, mutta huomenna todennäköisestä yhtä raatoa vain, heh!

Nyt ei muuta kuin tossua toisen eteen tämän treenibiisin tahdissa:

2 kommenttia:

  1. Onneks olkoon opinnäytetyön valmistumisesta! Nythän on sitten hurjasti aikaa treenata ja tehdä kaikkea kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Niinpä, huomiselle onkin jo varattuna RPM-tunti ja tänään illalla juhlistin tosiaan tekemällä sen treeni1:n. :)

      Poista