sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Aamupala-smoothie (Superdieetti / GoFatGo)

Omnomnom, tämä herkku on ollut aamupalani viimeisen viikon ajan ja pakko myöntää, että on se vaan niin hyvää. En enää palaa takaisin aamupuuroon tai kaurahiutale-raejuusto-mehukeittomixiin, vaan tämä on se oikea!!

Smoothieen tarvitaan vain maitorahkaa, marjoja ja mehukeittoa (sekä vehnäleseitä tai kaurahiutaleita jos haluaa) sekä sauvasekoitin/blender. Itse käytin marjoina mansikoita ja mehukeittona vaihdellen mustikka- ja mansikkamehukeittoa (sokeritonta). Ja naapurit kiittävät, kun surauttelen joka aamu sauvasekoittimellani näiden neljän paperinohuen seinän sisällä... :D (Huoh, onneksi pian pääsee muuttamaan pois!)

Suosittelen kokeilemaan, tykkää sitten rahkasta tai ei - on nimittäin tosi namia! :p Olenkin jo leikkinyt ajatuksella, että tämän mössön laittaisi joku päivä pakkaseen itsetehdyn rahka-jäätelön merkeissä...

19 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että on löytyny oikee rahkaherkku sulle :D
    Suosittelen tota pakastamista etenkin nyt pian, kun alkaa tulee lämpösiä päiviä. Ei paljo kaupan jädejä kaipaile, kun tämä ajaa saman asian ja vielä ilman että tarvii huolehtia onko syöny liikaa ja voi vaikka vahingossa ottaa toisenkin, jos hirveesti tykkää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nyt alkaa vihdoin rahka maistumaan, jee! :) Täytyy kyllä kokeilla sitä jäätelönä, saa nähdä mitä tulee... :D

      Poista
  2. Mä itseasiassa kokeilin tota pakastamista, mutta paremmin toimi se, että soseuttaa marjat jäisinä joukkoon. Siinä vaiheessa se oli sellaista helposti syötävää ja pehmismäistä, mutta laitoin kuitenkin vielä pakastimeen. Sitten tulikin jotain muuta tekemistä ja smoothie oli siellä useampia tunteja. Sitten sitä olikin jo vaikeampi syödä kun se oli ihan kivikovaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä soseutankin jäisenä ne melkein aina ja on kyllä namia, mutta aion silti yrittää sitä jäätelöversiota varoituksista huolimatta, heh! Jos pitäisin vaikka vaan ihan vähän aikaa pakastimessa... :)

      Poista
  3. Ootko kokeillu tätä Suomalaista keksintöä? http://konjam.biz.ly/

    VastaaPoista
  4. Näyttää ihanalle, alkoi itselkkin tekee jotain tuollaista mieli :p
    http://lovehateanddreams.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Hei, en tiedä ootko tehnyt jo tän haasteen, mutta mun blogissani olis sulle sellanen! :) tee jos huvittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, tarkistelen ja teen sen kunhan saan tietokoneeni joku kaunis päivä taas toimintaan, heh! Kiitos :)

      Poista
  6. Ihana blogi! Mulla on superdieetin ohjeet, ostettu aiemmin keväällä. Nyt mietin, pitäisikö aloittaa. Syömiset ovat olleet, mitä sattuu, mutta kalorit aika niukat. Vähän jännittää, mitä kroppa tykkäisi tuosta ruokavaliosta, kun ruokaa tulee kuitenkin tasaisesti ja enemmän. Mä oon nini huono säännöllisyydessä, että se olisi varmaan suurin haaste. Samoin kuin liha-salaatticombo, mutta kaikkeen tottuu, kun on tahtoa.

    Millainen blenderi sulla on? Omani hajosi juuri ja uusi (halpa) olisi etsinnässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aloita ilman muuta!! :) Mullakin säännöllisyys hankaloituu etenkin työpäivien myötä, mutta hammasta purren ja sinnikkäästi soveltaen (sekä eh-dot-to-mas-ti eväät etukäteen vääntäen :D) sekin kyllä onnistuu! En käytä blenderiä ollenkaan vaan sauvasekotinta ja suosittelenkin sitä ehdottomasti tuon smoothien tekemiseen, ystäväni teki myös ensin blenderillä ja siirtyi siitä sitten sauvasekoittimeen sen kätevyyden vuoksi. :)

      Poista
  7. Jee, sauvasekoitin löytyy. :-) Oletko ostanut marjoja Lidlistä? Mulla on pakkasessa enää tasan yksi mustikkapussi. Huomenna aloitan kyllä ja muistan ne eväät. Ensimmäinen haaste tulee la-su-reissusta. Ei ole houkutuksia niinkään, mutta eväät pitäisi pakata . Pitänee pieni kylmälaukku ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nimenomaan ne eväät ovat kyllä yksi murheenkryyni. Liian monta kertaa olen sortunut ostamaan jotain roskaruokaa jota ei edes tee mieli ihan vain sen takia, etten ole jaksanut/ehtinyt tehdä eväitä. :/ Marjoissa tykkään ostaa Pirkan mansikoita tai sitten Rainbown tuotteita (muttei Rainbown mansikoita!!), Lidlissä ne on mun mielestä aika kalliita. :)

      Poista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Smoothieresepti tuli tosi tarpeeseen. Kaurapuuro ei oikein maistu. Pitääkö syödä nimenomaan kaurapuuroa, eikö esim ruispuuro käy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeileppa smoothien muodossa. :) Laita vaikkapa Go Fat Go:n mukaiset annokset aamupalaa (http://www.livtv.fi/ohjelmat/jutta-ja-superdieetit/etusivu/uutinen/gofatgo-ruokavalio-naisille-jotka-haluavat-polttaa-läskiä ja korvaa raejuusto 250g:lla maitorahkaa) ja surauta sauvasekoittimella smoothieksi! Marjat kannattaa laittaa jäisenä, niin tulee kylmempää = parempaa.

      Poista
  11. Juuri söin iltapalaksi "sorbetin" jossa rahkaa, banaani, soijamaitoa ja mustikoita blenderillä sekoitettuna tasaiseksi massaksi. Kannattaa matkan varrella sekoitella muutamaan kertaan ku rasian reunoilta jäätyy ensimmäisenä. Yhteensä pakkasessa semmosen 2-2,5h ni hyvää tulee! :)

    VastaaPoista