tiistai 27. lokakuuta 2015

(Hyvä) lenkki, parempi mieli


Ohhoi. Se tunne, kun väsyttää ihan älyttömästi kahdesta kahvikupista ja kahdesta Ripped-nappulasta huolimatta, treenimusalista on päivittämättä eikä anna lisäboostia, ulkona tuulee ja on kylmä, sukka lähtee rullautumaan, askel on raskas, juoksu ei yksinkertaisesti kulje ja päänsärky iskee. Kaiken kruunaa, kun ohi viilettää kas kummaa henkilö, johon et todellakaan haluaisi törmätä tai olemassaoloa edes muistaa. Katastrofilenkki.

...mutta kun pääset kotiin ja saat hetken hengähdettyä, päänsärky laantuu, ponnari lähtee pois päästä ja on aika hypätä lämpimään suihkuun, niin ihmeitä alkaa tapahtua. Hyvä fiilis hiipii kuin varkain ja väkisin pään sisälle ja olo on kuin olisi juuri saanut lämpimän halin. Liikunta – oli se sitten kuinka metsään mennyttä tahansa – piristää kuin piristääkin aina, vaikka mitkä olisivat olosuhteet. <3

Ajattelin vain muistuttaa sekä itseäni että muita siitä, että vaikka mikä olisi ja vaikka kuinka pännisi, vaikka lenkki jäisi kuinka tehottomaksi ja lyhyeksi ja väsyttäisi niin, että olisit valmis käpertymään vaikka kovalle lattialle torkkumaan, niin kannattaa ehkä siltikin mennä sinne salille, lenkille, muuhun treeniin, mihin tahansa. Endorfiinit pitävät huolen lopusta. :)

Tähän loppuun vielä snapchat-fiilikset videolla, heh. Olen tosiaan yhä kasvavassa määrin innostunut snapchatin käytöstä, joten jos haluatte kurkkailla melkein-päivittäistä menoa (kun sinne nyt on paljon helpompaa ja nopeampaa pistää videoita ja kuvia arjen askareista), niin tämän tytön löytääpi sieltä nimimerkillä evellyn0 – eli sama kuin instagramissakin!

2 kommenttia:

  1. NYT HEMMETTI NIITÄ VIDEOITA UTUBEEN! T: Porin fani :D Oikeasti. Varsinkin sun ääntä haluan kuulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaw :D Lupaan tehdä! Voisin vaikka tehdä seuraavan postauksen videolla, vähän ajatuksia tms.

      Poista