maanantai 12. lokakuuta 2015

Edullinen ja ekologinen ostoslista

Huo-men-ta! Ihanaa maanantaita ruudun sille puolelle, raikas ja toivottavasti ainakin muutaman kahvikupillisen jälkeen energinen startti uudelle viikolle. Viikonlopun pölyt karistettu pois jaloista ja häntä heiluen kohti uutta viikkoa ja uusia kujeita eikös? :)

Heti maanantain alkajaisiksi pääsenkin kertomaan teille palvelusta, joka tekee arkeen paluusta piirun verran helpompaa. Olen mukana Blogiringin ja ShopBaloo-sovelluksen yhteistyössä, josta olisin tullut sormet syyhyten kertomaan teille joka tapauksessa tähän sovellukseen tutustuessani – helpottaa nimittäin arkea ja säästää lompakon nyöriä aika roimasti.

Mitä ShopBaloolla sitten tehdään on se, että sovellus ladataan puhelimeen (tässä suora latauslinkki), sinne määritellään haluamansa kaupungit (max 2 kpl) ja niistä kaupungeista ne kaupat, missä itsellä tulee käytyä. Tämän jälkeen puhelimessasi on listattuna kauppakohtaisesti kaikki sen hetken tarjoukset, jotka voit myös siirtää suoraan hintoineen päivineen ShopBaloon omaan sähköiseen ostoslistaan ilman ylimääräisiä paperilappusia.

Jos ja kun kylmäsavulohi on tarjouksessa, niin... "Lohimössö" eli 150g creme fraichea (kevyt), 1/2 punasipuli, 150g kylmäsavulohta ja suolaa+pippuria, tarjoillaan ruisnappien kera. Et kadu.


Siinä se kaikessa yksinkertaisuudessaan, mutta voi pojat (ja tytöt), miten kätevää! Itselleni ei ole mainoksia vuosiin tullutkaan, mutta tämän myötä on jäänyt pois myös eri kauppojen sähköisten mainosten tihrustaminen tai päämäärätön kauppaan säntäily – sen sijaan katson päivittäiset tarjoukset näppärästi yhdestä ja samasta paikasta joko kotona tai vaikkapa vielä kaupan ovella! Ostoslistan voi myös jakaa kaverille eli kaupassakäynnin voi helposti delegoida tällä tavalla vaikka sille paremmalle puoliskolle, heh. :)

Paperisten mainoslehtisten korvaaminen sähköisellä sovelluksella on paitsi näppärää, myös äärimmäisen ekologista. ShopBaloon sivuilta lainatakseni; "VTT:n mukaan yhden mainoslehtisen koko elinkaaren aikaiset kasvihuonekaasupäästöt vastaavat noin 200 metrin ajomatkaa henkilöautolla. Yksi päivittäin postiluukusta putoava mainos vastaa vuodessa 73 kilometrin ajomatkaa." Tarvitseeko tähän siis lisätä yhtään mitään muuta... Mutta siltä varalta, että tarvitsee, niin mainittakoon myös ruuan hävikin minimointi, kun kauppias pystyy välittämään tietoa tarjouksista lyhyelläkin varoitusajalla, kiitos nykypäivän sähköisen viestinnän.

Siispä ei muuta kuin latailemaan sovellusta, joka on tosiaan täysin maksuton ja soveltuu niin iPhonelle, Androidille kuin Windows Phonellekin. Itse olen ainakin usuttanut kaikki perheenjäsenet jo lataamaan tämän ja aion suositella kavereillekin. Ei ole mitään hävittävää, pelkästään voitettavaa niin kauppiaalla kuin kuluttajallakin! :)


Yhteistyössä ShopBaloo

5 kommenttia:

  1. Moi eve! Seurailen sua joka päivä tuola instagramin puolella ja tulipa tässä mieleeni kun aloitit sen superdieetin niin ootko pysyny sillä vai ootko "lopettanut" jo? :D saitko tuloksia aikaseksi? Pitäis alottaa laihdutuskuuri kun kesän aikana ehkä hieman tuli taas kiloja. Kevättalvella oli niin hyvä draivi päällä ja meinaa itku tulla ku kattoo niitä kuvia ja vertaa tähän hetkeen! Kyynel :D on vaan niin inspiraatio hukassa. Ajattelin kysäistä kuinka sulla menee :) tykkään kovasti sun postauksista ja instatilistä :) keep going girl!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkamoi! No voi vitsit, olispa kiva tietää millä nimellä siellä oot. :)) todella hyvä kysymys, ajattelin sen inspiroimana kirjoitella tästä postausta toivottavasti jo huomenna, mutta pikavastauksena todettakoon, että kyllä on Superdieetti nyt kyllä jäänyt jalkoihin... :D Laajempaa raporttia pääset tosiaan lukemaan ihan piakkoin! Voin ihan samaistua tohon tunteeseen kyllä, heh, mäpä palaan tähän kommenttiin lisää tosiaan kun kirjoittelen postausta ja analysoin sitten oikein olan takaa. :p

      Poista
  2. mmarikaaa_ nimen takaa löydät minut :'D voi kiva, odotan sitä postausta :) ps. sain ahterini eilen ylös sohvalta ja fitnessbag/voimatankoon jeee hyvä minä! ja voi vitsit miten hyvä tunne olikaan sen jälkeen taas. ehkäpä se tästä lähtee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, nyt osaa vähän yhdistää kommenttia ja ihmistä toisiinsa! :))) mäkin oon viime aikoina saanut peppua ylös edes lenkeille koiran kanssa, katsotaan josko tänään saisi myös alas ja ylös tangon ja parin levypainon kera tuolla vanhempien autotalli-salilla, hehhee :D

      Poista
  3. Kokeilin tuota shopbaloota vaan en oikein saanut siitä irti. Paikallisessa Lidlissä tuon mukaan oli vain 4 tuotetta tarjouksessa ja jotenkin... No sitä haluais softan jossa näkyis muutkin hinnat samalla ja vois tehdä ostoslistan. S-ryhmällähän on se Foodie mikä on loistava jos käy Prismoissa:)

    VastaaPoista