maanantai 2. marraskuuta 2015

Arjen uudet kuviot (video)

20 minuutin videopätkä kuulumisia ja ajatusten availua, katsominen omalla vastuulla ja reklamaatioita ei oteta vastaan. :D Lähinnä mitä käteen sopisi jäädä on että mitä haluaisit blogissa tulevaisuudessa nähdä – perinteisiä terveyteen, liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä juttuja (ehkä harvemmalla tahdilla) vai yleisesti lifestyleä, kauneusjuttuja, tyyliä, ruokaa, ihmissuhdepohdintoja tai jotain ihan muuta?

13 kommenttia:

 1. Hei Eve, tämä on eka kerta kun tulin vierailulle blogiisi ja video ensimmäinen näkemäni asia sinusta, mutta pakko oli tulla kommentoimaan; todella kiva video, paljon hyviä ajatuksia. Pidin erityisesti rennosta asenteestasi syömiseen, joka minusta vaikutti pitkän kehityksen tulokselta. Parastahan onkin, jos voi nauttia kaikesta syömisestään, eikä siitä pitäisikään tuntea syyllisyyttä. Syöminen on niin fiilisjuttu, ettei itseään voi pakottaa siinäkään liikaa. Pohdiskelit, miksi treenasit joskus kuin ammattiurheilijat. Itse olen ainakin huomannut, että eri aikoina vaan käyttäytyy eri tavalla. Joskus haluaa laittaa itselleen tiukat tavoitteet ja elää kurinalaisesti, toisena aikana taas rennompi ja sallivampi linja tekee hyvää. Kuitenkin nauttiminen ja tyytyväisyys elämässä on kai se suurin tavoite. Kysyit matkustelusta. Olen aina rakastanut matkustamista ja asunut ulkomailla useaan otteeseen. Mikään muu ei minusta tarjoa niin paljon uusia kokemuksia, ihmisiä, nähtävää, maistettavaa, ihailtavaa ja ihmeteltävää ja sinä olet ihan selkeästi valmis nyt suurempiinkin muutoksiin. Silloin yleensä hyvät asiat alkavatkin tapahtua. Toivottavasti palaset loksahatavat kohdalleen ja pääsemme täällä blogissakin seuraamaan ihan uusiakin kuvioita. Tulen tänne varmasti uudelleenkin ja ainakin itse lukisin mielelläni ihan kaikesta sellaisesta, josta haluat kirjoittaa, erilaisista ruokavinkeistä, matka-ajatuksista, ihmissuhteistakin. En tosiaan ole vanha lukijasi, mutta minusta blogin onkin hyvä kehittyä tekijänsä mukana ja se onkin juuri kiinnostavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Iso kiitos laajasta ja kattavasta vastauksesta, lueskelin tätä heti sen jätettyäsi, mutten vain ole saanut aikaiseksi vastattua. :) Nappiin osui kyllä oikeastaan kaikki ajatukset, mitä tuohon sanoiksi puit – juurikin pitkän kehityksen tulos on tää rennompi elämäntyyli ja kantapään kautta kai piti ihan kaikki jutut kokea, jotta tähän pisteeseen on päästy. Ihanasti avasi myös ajatuksia tuo, että sitä vain elää välillä eri ajanjaksoja elämässään, enpäs tullut edes ajatelleeksi sitä ennen tätä kommenttia. :)

   Matkustelun palasia tässä loksautellaan kohdalleen askel askeleelta koko ajan, nyt ei enää tee yhtään mieli jarrutella tai peruutella vaan ennemminkin maltillisen vahvasti ja järkevästi koko ajan eteenpäin ennen kuin (toivottavasti aivan pian) kunnon loikkaus uuteen ja tuntemattomaan! :) Siitä kirjoittelenkin sitten lisää heti, kun asiat varmistuvat!

   Poista
 2. Moikka! Oon lukenut sun blogia jo aika alkuajoista lähtien ja tää on yksi mun lemppareita. :) Eniten oon tykännyt juuri dieetti- ja treenijutuista, sekä videopostauksista/vlogeista. Olis ihanaa jos jatkaisit blogia, ja noista opiskelujutuista ja elämänsuunnan etsimisestä olis kiva lukea lisää. Mullakin on nyt semmonen vaihe elämässä, että on koulutus ja työpaikka, mutta oon löytänyt paljon enemmän omanlaiseni alan jota haluaisin lähteä opiskelemaan, mutta se on just se juttu kun kestäis sen viis vuotta valmistua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi alkuajoista asti, sitä on sitten tullut oltua mukana jos jonkinmoisessa elämänvaiheessa hehee! Dieetti- ja treenijuttuja on kyllä kiva kirjoitella aina, kun jotain materiaalia niihin löytyy – tällä hetkellä tosiaan ongelmana on se, että molemmissa matsku laahaa jossain pohjamudissa, heh. Lupaan pistää postausta ilmoille heti, kun jotain inspistä iskee niin elämässä kuin blogissakin. :) Oi jos vielä palaat tänne takaisin lukemaan tätä hiton viiveellä tullutta vastausta (:D) niin millaiselta alalta sulla on nyt kokemusta ja minne veri vetäisi? :)

   Poista
  2. No hei taas! Mulla on hotelli- ja ravintola-alan peruskoulutus ja olen semmosen 6 vuotta tehnyt keittiötöitä. Läheltä liippaa se kiinnostuskin nimittäin ravitsemustiedettä haluaisin opiskella. :)

   Poista
 3. Videot on hyviä. :) Lisää niitä ja aiheella ei väliä. Hienoa että blogi muuttuu kirjoittajansa mukana.

  VastaaPoista
 4. Moi! Eksyin sattumalta sun blogiin ja aloin selailla erityisesti noita treeniaiheisia postauksia. Tykkäsin kovasti! :) Mitä ilmeisimmin tykkäät salitreeneistä, joten olisi kiva jos niistä tulisi vielä enemmän juttua. Vaikka sun treeniohjelmasta tai ihan mistä vaan kuntosalitreeniin liittyvästä. :) Oliskohan mahollista?

  http://energiapistos.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo salitreenit ovat kyllä viime vuosina olleet lemppareita, vaikka alkujaan nuoruudessa vetelin ennemmin spinningiä ja body pumpia :) täytyy katsella, mihin suuntaan veri vie jatkossa ja kirjoitella sitten ilman muuta niistä lisää! Treeniohjelmiakin voisin vaikka vähän selailla vanhojen aikojen muistoksi ja miettiä, mitä matskua niistä saisi teille aikaiseksi. :)

   Poista
 5. Moi! Eksyin sattumalta sun blogiin ja aloin selailla erityisesti noita treeniaiheisia postauksia. Tykkäsin kovasti! :) Mitä ilmeisimmin tykkäät salitreeneistä, joten olisi kiva jos niistä tulisi vielä enemmän juttua. Vaikka sun treeniohjelmasta tai ihan mistä vaan kuntosalitreeniin liittyvästä. :) Oliskohan mahollista?

  http://energiapistos.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Oon seurannut sun blogia pitkään, oikeastaan ihan alusta asti! Ihanaa, että olet löytänyt tasapainon elämään ja että sun on noin helppo olla. Voi kun itsekkin joskus löytäis tollaisen tasapainon. Mua ainakin kiinnostaa monipuolisesti lifestyle postaukset ja kauneuspostaukset, eikä tarvitse niiden kannalta edes olla mikään asiantuntija, jotta postauksia voi lukea. En oo muuten lähelläkään Turun huudeja, mutta suhun olis mukava tutustua esim netin välityksellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww alusta asti... <33 Heh täällä ollaan, netin takana nyt vähintäänkin sitten eli tutustumaan vain! :D Oletko itse instagramissa tai snapchatissa? Mut löytää sieltä evellyn0-nimimerkin takaa, jutella saa aina ja mielellään. :) Itse on vähän hankala lähteä lähestymään muita esim. instagramissa, kun ei tiedä kuka haluaa ylipäätään tutustua tai muutenkaan ole mitään hajua taustoista että onko blogin kautta seuraamassa vai jostain muualta. Täytyykin käydä lukaisemassa sun blogia kun tässä viikonloppu vähän rauhoittuu, niin ehkä pääsen kärryille vähän paremmin. :)

   Poista
  2. Mä oon kummassakin (sekä instassa että snapchatissä) nimimerkillä efmmi :)

   Poista