torstai 6. elokuuta 2015

Rakkautta lautasella

Okei. Nyt jos pitäisi valita kaikkein paras resepti proteiinipannarille, olisi se ehdottomasti ja absoluuttisesti minttusuklaa-proteiinipannari mustikkarahkakuorrutuksella. Valinta oli todella helppo, raati on puhunut. Ei ehkä näytä kummoiselta, mutta kunhan vain maistatte, ette muuta halua syödäkään!


Muokkasin vähän aiempaa ohjetta ja tälläisella ollaan menty:

- ½ banaani
- 1 valkuainen
- ½ dl minttusuklaa-wheytä (itse käytin EliteWhey)
- ½ dl kaurahiutaleita
- 2 rkl rasvatonta maitorahkaa
- ½ tl leivinjauhetta
- ½-1 tl psylliumia
- 1 tl kanelia
- ripaus vaniljasokeria

Taikinan valmistus ei voisi olla helpompi – kaikki vain kulhoon ja sekaisin sauvasekoittimella. Itse jätin vahingossa taikinan raaka-aineet "turpoamaan" puoleksi tunniksi ja se saattoi olla osasyy täydellisen koostumuksen aikaansaamiseksi, joten jos mahdollista, niin suosittelen turvottamaan aineksia hetken kulhossa ennen sauvasekoittimella surrauttelua ja kypsentämistä. Paistaminen tapahtuu pienellä pannulla (tai sitten isolle pannulle pienen pannun kokoinen pyöreä keko) keskilämmöllä muutaman minuutin per puoli mieluiten kookosrasvassa.

Kuorrutteeseen:
- muutama mustikka murskattuna
- pari, kolme ruokalusikallista maitorahkaa

Päältä aavistuksen rapea aivan kuten paistettujen ohukaisten pitsireuna, sisältä pannukakkumaisen pehmeä ja mehukas. Täydellinen aamupala. <3 (...ja välipala ja iltapala ja lounas ja...)

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi muutama viikko sitten ja olen kahlannut sitä läpi.
    Kirjoitat todella kivasti, fiksusti ja hyvin. Ja olet tehnyt ihanan työn esimeriiksi soveltaessasi Superdieetin ruokia. Ihan itsekin innostuu, että ottaisiko sen uusiksi.
    Olet niin kaunis uudessa polkassasi - vaikka ei vanhassakaan hiuksistossa mitään vikaa ollut. Ja siinä kyseisessä postauksessa oli ihania luonto- ja koirakuvia.
    Saan muuten hyvin kiinni itseäsi koskevasta unelmakuvasta - vai miksi sitä nimititkään. Siis juoksuasussa syksyisenä päivänä, hiukset pannalla sidottuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, oletpa ihana kun kommentoit noin kauniisti. <3 Kesän myötä blogissa on ollut vähän hiljaisempaa, niin oman postaustahtini kuin lukijakommenttienkin myötä ja onkin aivan poikkeuksellisen mieltälämmittävää kuulla tällaista palautetta. :) Mahtavaa, että omat ajatukseni menevät hyvin yhteen myös siellä, mehän ollaan sitten melkein kuin sielunkumppanit! Kiitos vielä. <3

      Poista