tiistai 4. elokuuta 2015

Questions? =)

Olen kertaalleen aiemmin tehnyt Q&A-tyyppisen postauksen, jonne sainkin ihailtavan paljon kysymyksiä ja suuri kiitos niistä vielä tänä päivänäkin! Siitä alkaa kuitenkin olla jo melkoisen paljon aikaa ja moni asia on muuttunut niin fyysisesti kuin mentaalisestikin sekä elämäntilanteellisesti, jotenka sen pidemmittä puheitta;

Kysy jotain! 

Kysy, vaikkei mikään olisi askarruttanutkaan, jookos? Sana on vapaa, kynä (tai siis näppäimistö) sauhuamaan ja kommentoi tämän postauksen alle, mitä haluat tietää ihan mistä tahansa ja miten paljon tahansa. <3 Mitä enemmän kysymyksiä, sitä paremmin saan tottakai kattavan vastauspostauksen tehtyä. :) Vastailen sitten tasan viikon päästä tiistaina näihin kysymyksiin ja tällä kertaa sitten ihan kirjoitetussa muodossa (kun viimeksi vastailin videolla ja se närkästytti joitakin).

Yleensähän näihin tupsahtelee sellaisia normaaleja peruskysymyksiä laidasta laitaan, mutta jos nyt sattuisi olemaan mielessä jokin ongelmallisempi, laajempi tai henkilökohtaisempi kysymys, niin sanon ainakin että kysyä saa aina! Vastaan sitten parhaani mukaan kieli keskellä suuta sen puitteissa, kuinka henkilökohtaisesta kysymyksestä on kyse ja kuinka äärirajoille uskallan vastauksen kanssa mennä. :)

8 kommenttia:

 1. Moikka Eve! Sulla on ihana blogi :) Mä olen aloittanut viikko sitten GFG-dieetin ja liikuntaa lisännyt roimasti. Viikko siis takana ja nyt kysymyksenä, että mihin ajoittaisin tuon tankkauspäivän? Mitä mieltä? Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos kysymyksestä ja muutenkin kommentista :) tekisi mieli vastata jo nyt, mutta säästelen nyt tonne ensi viikon tiistaille!

   Poista
 2. Heippa! Koetko koskaan hirveästi paineita blogin suhteen ja siitä mitä sinulta mahdollisesti odotetaan tänne kirjoittavan? Tsemppiä dieettiin!:)

  VastaaPoista
 3. Ääääää! Mä kirjotin monta kysymystä mut julkaistessani tää pska puhelin pyys kirjautumaan, ja kun kirjauduin niin tää vissiin hävitti kaiken o_O Ellei tullu sulle jotenkin salaa..? Reilukerho taas liikenteessä.. Jos tarvii ni laitan kyssärit tulee toiste, nyt pitää taas jo mennä. Perhanan perhana! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D <3 kiitos sanna, kun laittelit ihania kyssäreitä. :))

   Poista
 4. Noniin. Koitetaas uudestaan: Ootko kuullut mitään sieltä sun aikaisemmasta ikävästä duunipaikasta? Onko pomot kuulleet/nähneet sun kirjoitusta, ovatko muuttaneet toimintatapojaan, onko entiset duunikaverit jo lähteneet sieltä, jatkuuko meno samanlaisena jne? Entä saatko blogiin/sen kautta ikäviä kommentteja/viestejä, joita et julkista? Vastaatko heille kuitenkin? Ootko googlaillu itseäsi? Tiedätkö lukeeko kukaan perheestäsi/ystävistäsi blogiasi?

  Oon ihan varma, että kysymyksiä oli vielä lisääkin, mut en kyllä nyt enää muista.. Damn :D Palaan asiaan jos muistuu mieleen ;) Hauskaa superdieettiä enivei! :)

  VastaaPoista
 5. Millanen olis sun täydellinen päivä? :) mitä lisäravinteita syöt/pyrit syömään päivittäin ja ootko huomannu mitään vaikutusta? Oletko kokeillut macajauheita ja chia siemeniä? Itellä on noi jäänyt parin kuukauden innostuksen jälkeen kaappiin ja nykyään aamurutiiniin kuuluu vaan msm jauhe ja pillerit. :D helpompi popsia maca kapselina suuhun ku ruveta väsäämään jotain litkua kiireisinä aamuina :) mut kai seki on tottumisesta kiinni ja voishan ne smoothiet tehdä jääkaappiin valmiiks ;) osteletko paljon treenilehtiä vai mistä haet aina uutta inspiraatiota ja tietoa omaan tekemiseen?

  VastaaPoista
 6. Miten kuvaisit muuttuneesi blogin kirjoittamisen myötä/aikana?
  Mikä on lempitreenisi? Miksi?
  Mitä tavoitteita sinulla on lähitulevaisuudelle? Elämässä tai treeneissä?

  VastaaPoista