sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Cheating with KFC #ger

Vaikka olenkin tässä syönyt enemmän ja vähemmän vapaasti sen tarkemmin syynäämättä, niin kohtuu-terveellisillä tai edes laadukkailla, terveelliseen (täysjyvä) kallistuvilla ja pääosin luomutuotteilla on menty joka päivä tähän asti. Kroppa on voinut hyvin siitä huolimatta, että rasvaa ja hiilareita on annoksissa x-määrä sikin sokin sekaisin eikä proteiinienkaan määrä varmasti ole yhtä korkea kuin normaalisti. Hyvin on tosiaan silti voitu.

Nyt tuli sitten tehtyä oma pienen hetken ennätys, hehee. Ja heti kertomaan siitä teillekin! Tänään tämä tyttö vetäisi aamupalan jälkeen lounaaksi ihkaensimmäistä kertaa elämässään KFC:tä eli Kentucky Fried Chickeniä! Paneroitua ja rasvassa uppopaistettua broileria + ranskalaisia oikein majoneesin kera + coleslawta ja vähän maissiakin niin paljon kuin masu vain antoi periksi – eikä muuten kaduttanut sekuntiakaan, jokainen murunen oli herkullista.


Eikä se suinkaan jäänyt siihen. Jälkiruokana heti aterian jälkeen luomumarketista supisuomalaista Maku Lakua ja nyt illalla vielä (toki luomuompuista tehtyä) (ikään kuin se mitään pelastaisi) omena-kaurapaistosta bourbon-vaniljajäätelön kera. F the fitness, feel the fatness. :---D

Uskokaa pois, että olemme onnekkaita ettei Suomessa ei ole KFC:tä eikä sellainen toivottavasti ihan hetkeen myöskään tupsahda lähinurkille; sen verran rasvaa sekä näki että maistoi ruuasta ihan näin rehellisesti sanottuna, ettei uusintakierrokselle tulisi uskaltauduttua kuin max kaksi kertaa vuodessa jos niinkään usein. Borta bra, men hemma bäst voisi päteä myös ruokailuissa – cheattaaminen on ihan kivaa harvoin toteutettuna, mutta kyllä niihin omiin, arkisiin pöperöihin on silti kivaa palata takaisin.


Se täytyy myöntää, että siinä missä kalorimäärät eivät pelottele näillä lenkkimäärillä tai muutenkaan tällaisena yksittäisenä tapauksena, niin masun tämä satsi veti silti välittömästi vähän normaalia herkemmäksi. Ei ole siis sattumaa, että kun syö huonosti, voi huonosti ja kun syö hyvin, voi hyvin – taas tuli todistettua tämäkin fakta, jonka monesti niin pitkään hyvin syöneenä ja voineena on ehtinyt jo unohtaa.

Meidän piti tehdä tänään illalliseksi vielä salaattia ilmakuivatun kinkun ja melonin kera, mutta vatsat olivat niin ähkypallona ja olo niin tankattu kuin olla voi vielä useita tunteja KFC-pommin jälkeen, että pelkkä omppu-kaurapaistos myöhään illalla sai luvan päättää päivän (koska sitähän ei voitu silti olla tekemättä, duh). Huomisesta alkaen on kuitenkin ihana palata hieman kevyempien aterioiden pariin ilman ylimääräistä "pikkunälkää" eli himoa houkutuksiin, kun cheatti on onnistuneesti takanapäin. Sellaista siis tähän päivään, Eve-pallero kiittää ja kuittaa!

2 kommenttia:

  1. KFC on kyllä huippu ;) Onneksi sitä ei oo Turussa.. Tai ehkä se hohto katoisi samantien kun rafla tulis tänne, vähän niin kuin Burger Kingin kanssa kävi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehhehee, toivotaan ettei tule hetkeen Suomeen tai muuten nöf nöf vain! =) Mun mielestä Burger King on edelleen herkku (kun sen verran harvoin tulee käytyä), oon ilmeisesti helposti miellytettävää sorttia. :D

      Poista