lauantai 16. toukokuuta 2015

Maisemanvaihdos 1500 km päähän!


Matkaan lähden, matkaan lähden, matkaan lähden, matkaan lähden woo-oo-ouuu, mulla Saksaan menolippu ooon...

Huomisaamuna lähteepi (business-luokan :D) lento klo 6:30 suuntana Frankfurt ja siitä eteenpäin puksuttelee puolestaan saksalainen juna kohti maan eteläisintä kaupunkia, Karlsruhea. Eve lähtee Saksaan ja vieläpä kokonaiseksi neljäksi viikoksi!

Reissu sai aikataululliset vahvistuksensa näin lauantaiaamuna eli hippasen kiirusta pitää pakkailujen ja järjestelyjen kanssa, kun lentokenttä-bussikin lähtee jo aamuyöstä, mutta blogipäivityksellehän on aina aikaa! =) Pääsette siis seuraavan kuukauden verran seurailemaan elämääni Saksasta käsin, halusitte tai ette, heh.

PT:nkin kanssa täytynee katsoa kaikki asiat uudelleen ympäri, kunhan kuviot tästä vielä hieman selkenevät, mutta liikkumaan toki pääsee sielläkin vaikka millä mitalla. Reissun päämääränä on siis isoveljeni, hänen vaimonsa ja heidän uunituoreen pikku-prinsessansa kotikolo ja tarkoituksena puolestaan toimia apuna sekä kodin- ja puutarhanhoidossa että myöskin kahden suloisen nappisilmän ulkoiluttamisessa Schwartswaldin upeissa metsissä tallustaen ja Karlsruhen +30 asteen kesälämmöistä nauttien. Don't mind if I do. <3

Yritän parhaani mukaan pitää teitä ajantasalla ihan tututtuun tahtiin ja tyyliin sekä ehdottomasti teen myös vloggauksia, kunhan arkirytmi ensin hieman tasoittuu. Pysytään siis kuulolla ja kuten aina – instagramin puolella nähdään aktiiviseen tahtiin! Seuraava raportti tulee sitten Saksan puolelta, tsau!

2 kommenttia:

  1. Jeee! Uudet maisemat on aina kivoja :) Siellä on varmaan jo paaaljon kesempi kuin täällä! :O Olen kade :D Pidä hauskaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huh hellettä! Ihan kesä ollu jo pitkään ja tosiaan 30+ kieppeillä pyöritään helposti lämpiminä päivinä :) hauskaa aion pitää ehdottomasti ja nauttia, kiitos <3

      Poista