maanantai 4. toukokuuta 2015

Voita 350e:n Arabian kesäkattaus ♡


Tämä on mun mielestä jotain niin hienoa, etten vieläkään tiedä, miten päin olisin tässä rustailemassa teille. :))

Ensinnäkin teillä olisi nyt mahdollista voittaa upea 350 euron arvoinen Arabian kesäkattaus, joka vielä odottelee omaa, rakastavaa kotiaan. Osallistuminen tapahtuu äänestämällä Blogiringin järjestämässä Kesän kuumin blogi -kisassa suosikkiaan – minkä tietysti täällä toivon olevan tämä minun pieni silmäteräni. =)

Toimi siis seuraavasti:
~> Klikkaa osoitteeseen www.blogirinki.fi/kesankuuminblogi
~> Valitse Lifestyle-kategoriasta Go Eve Go ja klikkaa "Vote for this blog"
~> Täytä yhteystietosi ja paina "Submit"

Teknisissä seikoissa kannattaa huomioida, että yhdestä IP-osoitteesta (eli esim. yhdeltä koneelta, yhdestä wifistä) rekisteröidään vain yksi äänestys. Jos käytätte mobiilidataa (puhelimen tai nettitikun netti), niin laitteen uudelleenkäynnistys generoi aina uuden IP-osoitteen eli mikäli on tarvetta äänestää kahden tai useamman ihmisen edestä samalta laitteelta, kannattaa laite käynnistää välissä uudelleen.

Äänestää voit kerran per kategoria, joita on siis kolme; ruoka, leivonta ja lifestyle. Lifestyle-kategoriassa kisaavat yhdistetysti sekä Blogiringin hyvinvointiblogit (joissa allekirjoittanut) että mammablogit – vastusta siis riittää niin lukumäärissä kuin kovissa nimissäkin, mutta uskon ja toivon silti, että tässä kisassa mitataan lukujen sijaan sitä lukijoiden aitoa rakkautta. ♡ Tehdään tämä yhdessä!

Voin ihan valehtelematta käsi sydämellä sanoa, ettei täällä päässä kiinnosta edes palkinnot, vaan haluaisin vain näyttää kaikille mulla olevan ne kuuluisat maailman parhaat lukijat, joista olen puhunut ympäri ämpäri ummet lammet. Todistakaa mun kanssa tämä fakta ja käykää äänestämässä, niin saadaan mustaa valkoiselle! :) Äänestysaikaa on toukokuun viimeiseen päivään asti ja ei hätää, yhteystietojanne ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen tai luovuteta eteenpäin.


Onnea kisaan – voittaja voit olla sinä! 

#kesänkuuminblogi #blogirinki @blogirinki 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti