perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kesäkuu täysillä ♡

Kesäkuu on virallisesti täällä, vaikka se omalla kohdallani jatkuu vielä treenien ja ruokavalion suhteen kuten aiemminkin. Heinäkuussa sitten vielä jotain uutta (= viimeiset repimiset dieetistä) ennen kuin kuviot kääntyvät ympäri. :)

Toukokuu on ollut jotenkin todella sekava, tipattoman päättyminen on selkeästi vaikuttanut myös kurinalaisuuteen ja viiniä on kulunut odotettua enemmän, höh. Siksi yritänkin nyt vetää kesäkuun ihan täysillä sata lasissa, wish me luck! Juhannukset ja kaikki vielä välissä, huhheijaa... Terasseilla tissuttelu ei onneksi edelleenkään kuulu omaan elämäntyyliini, vaan juon mieluummin siellä vettä ja sitten vähän harvemmin viiniä hyvässä seurassa, annoksia laskematta.

Nyt porskutellaan kuitenkin toistaiseksi hyvässä vauhdissa taas ja fiilis on huva. :) Jouduin olemaan koulukiireiden ja reissujen vuoksi poissa salilta melkein viikon ajan ja tunnelma oli kyllä kieltämättä katossa päästessäni eilen vihdoin takaisin kotiin – siis salille. <3
Pre-workout muuten testattu nyt ensimmäistä kertaa! Ottaen huomioon viikon tauon salitreeneissä ja sen, miten (yllättävän) hyvin jaksoin vääntää hymy naamalla treeniä niin sanoisin, että ehkäpä se toimii. Täytyy kyllä testailla vielä useampaan kertaan ennen kuin uskallan antaa tarkempaa analyysia. :) Mun kohdalla ei tullut mitään kihelmöintejä tai tärinöitä, pienoinen pettymys odotettuani näitä oireita kuin kuuta nousevaa. :D Ja käytössäni on siis Fitnesstukulta tilattu Jack3d Advanced -preworkout.

Loppuun sitten vain snapshotteja viikon varrelta. Yritän nyt pitää teidät ajantasalla vähän paremmin, kunhan kiireet tästä vain hieman helpottavat. Jollain tapaa ajatus siitä, että valitsen itsekkään tien ja käytän kesän pääsääntöisesti treenaamiseen ja omaan itseeni kuulostaa nyt enemmän kuin oikealta ratkaisulta... Me, myself and I. <3
Rucolaa ja paistettua kirjolohta, nam!

Ei ne salihanskat näitä sittenkään estä :D ... mutta sen kyllä estävät, ettei näiden syntymistä tunne treenin aikana!

Jopa liian perinteinen lounas, huoh... :D Aina joko kanasalaattia fetajuustolla (10%) tai avokadolla.

Muistetaan myös ne kunnon yöunet – eat, sweat, sleep, repeat <3 And never give up!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti