maanantai 6. toukokuuta 2013

Maanantai...

... Nuff said? Täällä takana huonosti nukuttu yö, hitaasti maleksinut päivä sekä yksi Hesburgerin minikana-ateria light-colalla ja paprikamajoneesilla. Morkkis seurasi heti aterian jälkeen, nyyh. :/ Shit happens, learn from it and move on. Illaksi olen kaavaillut itselleni vielä ruisleipää kanamunalla ja kalkkunaleikkeellä, sillä dieettiruokia on tähän päivään enää turha 'tuhlata' – onneksi huomenna on taas uusi päivä tehdä itsensä ylpeäksi! :)

Edit: Tämähän menee muuten näppärästi siihen 'Älä laihduta'-päivään joka on tänään, hehhehee.

4 kommenttia:

 1. Aloitettiin miehen kans toi gofatgo ruokavalio ja tää sun blogi osoittautui heti superhyväksi reseptien suhteen!!Saat siis minusta vakkarilukijan,kiitos hienosta,hyvästä ja vinkkejä tupruavasta blogista! =)
  Ja stemppiä omaan muutokseesi :)
  T:Terppis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa kuulla, että blogista löytyy iloa muillekin! Jos tulee mieleen jotain postaustoiveita ruuan tai muun dieettiin liittyvän suhteen, niin kerro ihmeessä. :) Ei muuta kuin tsemppiä GFG:lle, itsekin varmaan palailen suunnilleen siihen tämän Super-jakson jälkeen. :p

   Poista
 2. Olen myös ollut nyt pari viikkoa kyseisellä dieetillä :) vaikka tosin vappuriennot vähä toi takapakkia, mut heti parin päivän juhlinnan jälkeen palasin onnistuneesti ruotuun :) Sulla on kyllä aivan mahtavia ruokavinkkejä täällä!! Taidan pihistää heti muutaman, heh. Kaipaisin "tsemppisisarta" ja vaikutat huipputyypiltä, joten olisi mukava vaihtaa vaikka mailiosotteita?

  T. Meliss :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä, olet siis onnistunut herkuttelun suhteen jo paljon paremmin kuin mä. :D Siitä vaan pihistämään, 99%:sesti kaikki ovat suuria herkkuja ja sen 1%:n kohdalla olen sitten kyllä maininnut, jos kokeilu oli huono, heh! Blogiin liittyvä sähköposti on evellynn0@gmail.com eli voit tottakai kirjoitella sinne jos haluat :)

   Poista