maanantai 13. toukokuuta 2013

Takaisin ruotuun!

... huomenna! Hyvästi turvotus, rasva ja hiilarit, tervetuloa hyvä ja hoikistuva fiilis. ♡ Enää ei ole mitään tekosyitä jatkaa herkuttelua eikä sen puoleen kyllä haluakaan, tänäänkään en olisi halunnut ehdoin tahdoin syödä normiruokaa, mutta kun ei ollut eväitä niin ei ollut eväitä. Ja täytyy todeta, että dieettiruokani ovat kyllä paljon maukkaampia kuin esimerkiksi tänään syömäni pizza-pala tai kana-wrap. :p Eli herkkudieetti, täältä tullaan taas – IHANAA! :)

Aikataulun mukaan Superdieettinsä aloittaneilla päättyisi kuuden viikon jakso tänään, mutta omalla kohdallani tämä ruokavalio jatkuu kyllä hamaan tulevaisuuteen asti, tai ainakin niin kauan, kunnes olen päässyt jokseenkin edes tavoitepainooni. :) Superdieetti-tyylisesti jatketaan siis vielä viikkoja ja viikkoja eteenpäin täällä suunnassa eli postauksia siitä on tulossa vielä reilusti! Kiitos myös postausideoista, Superista tulossa siis myös sitä yksityiskohtaisempaa tietoa monesta eri näkökulmasta kunhan ehdin vain rustailla. :)

6 kommenttia:

 1. Mä niin pidän sun blogista, koska annat itsellesi myös luvan pitää herkkupäiviä. Luen paljon fitnessblogeja ihmisistä, joilla on todella tarkka dieetti. Kisalavoille he tietenkin pyrkivät ja sinne kun ei karkkia syömällä pääse, mutta kuitenkin. Itellä pari kiloa pudotettavaa ja lihaksia yritän kasvattaa. Pyrin syömään dieetin mukaan, mutta en heitä heti kirvestä kaivoon jos satun pikaruokaravintolassa käymään :D Ja sullakin on satunnaisesta herkuttelusta huolimatta paino pudonnut niin sehän se tärkeintä! Onnea painonpudotusoperaatioon!

  -Elisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, nyt kun katsoo tätä viimeistä kahta viikkoa, niin enpä taidakaan antaa itselleni niitä herkkupäiviä enää... :D Mutta tosiaan ihan totta, ettei se elämä ja ruokavalio nyt muutamaan herkutteluun kaadu, vaan kokonaisuus on nimenomaan se mikä ratkaisee. :) Kiitos tsempistä!!

   Poista
 2. Blogi palttiarallaa koluttu läpi gofatgo'ta aloitellessa. Kiitos kokemustesi jakamisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hauska kuulla! Ja oleppa hyvä vaan. :)

   Poista
 3. Blogi palttiarallaa koluttu läpi gofatgo'ta aloitellessa. Kiitos kokemustesi jakamisesta!

  VastaaPoista