tiistai 7. toukokuuta 2013

Tavoitefarkut nro 1 käytössä :)

Tavoitefarkut nro 1:set pääsivät tänään ensimmäistä kertaa käyttöön! Piti oikein webkameran avulla varmistaa, että ne varmasti kehtaa laittaa päälle ja kyllä vain kehtasi, ei tarvitse pelätä makkaroiden pursuilemista mistään suunnasta. Mulla ei ole valehtelematta vuosiin ollut näin sopivankokoisia farkkuja. :) Varma fakta on se, että nämä jäävät kyllä liian isoiksi jo ihan muutaman kilon päästä, jee!
Tarinaa farkkujen lähtötilanteesta löytyy esimerkiksi täältä, täältä ja täältä. :) Nämä farkut ovat kulkeneet pitkän matkan alkaen ihan siitä, että ne saisi edes vedettyä reisistä ylös asti, napista ja vetoketjusta sekä jenkkakahvattomuudesta nyt puhumattakaan. Kuvassa ne ovat luonnollisesti päällä ennen käyttöä, kun taas näin päivän päätteeksi ovat ehtineet löystyä entisestään jatkuvan liikkumisen ja istumisen myötä. :)

4 kommenttia:

 1. oot laihtunu oikeesti ihan hurjasti ! onnittelut, ja onnea myös tulevaan matkaan :--) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiitos kauniista sanoistasi! <3 Ja tsemppauksesta myös :)

   Poista
 2. Olen vähän aikaa seuraillut blogiasi anonyyminä, ja täytyy sanoa että mahtavaa edistymistä, lämpimät onnittelut! :) Näytät kauniilta kuvissa. Tsemppiä jatkoon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos paljon :) Toisaalta sitä aina 'ruoskii' itseään sillä, että tässä ajassa olisi voinut (/pitänyt...) saavuttaa enemmänkin, mutta ei se kyllä saisi viedä yhtään iloa pois näistä jo saavutetuista tuloksista. Ja mihinkäs tässä nyt on edes kiirekään. :)

   Poista