tiistai 5. helmikuuta 2013

Bad days...

Blääh! Siinä fiilis tällä hetkellä. Dieetti on ollut tauolla siis viime torstaista asti ja olo on sen mukainen. Väsyttää, turvottaa ja laiskottaa. Muistelen kaihoisasti sitä ihanaa energistä fiilistä, jonka sain hyvin syömisestä ja etenkin sitä ylitsepursuavaa intoa, jonka hoikistuminen sai aikaan.

Mieli tekisi palata takaisin GoFatGo:n mukaiselle ruokavaliolle tällä samalla sekunnilla, mutta mummolareissu vol 2 häämöttää taas kahden päivän päässä. Kivahan siellä on käydä, mutta taisin nyt haukata liian suuren palan järkätessäni kaksi pitkää viikonloppua peräkkäin samanaikaisesti, kun dieetin pitäisi olla täysillä päällä. Ei nimittäin toimi. 

Eilen saavuin tosiaan takaisin kotiin vain syödäkseni normaalia kotiruokaa ja vääntääkseni huimat 8h putkeen esseitä eri kielillä kirjoitellen. Uuvuttava urakka vei kyllä veronsa, sillä en ehtinyt eilen RPM:ään ystäväni seurassa ja tänään olisi vaihtoehtona mennä joko yksin RPM:ään tai tehdä kotona yksin bodypump-rutiini alusta loppuun saakka. Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että tartun jälkimmäiseen vaihtoehtoon ja hikoilen sitten kotona lihakset kipeiksi. Ehkä se seuraavien päivien lihassärky toisi sitä haluttua piristysruisketta tähänkin viikkoon. :)


Tämän viikon suunnitelma on siis aika lailla sama kuin viime viikonlopunkin; normaalia ruokaa kohtuudella (eli ei mitään erityisiä herkutteluja) ja paljon vettä. Olen liian nuutunut veivatakseni ruokavaliota nyt edes-takaisin, joten odotan mieluummin ensi viikon maanantaille saadakseni sitten kunnon kick-startin GoFatGolle. Onneksi mummolassakin on luvassa terveellistä ruokaa, kuten esimerkiksi lohta ja kuhaa, joten varsinaista mässäilyä ei onneksi ole tiedossa – mitä nyt täytyy pitää näpit erossa niistä karkki- ja piparikulhoista...

Voi miten masentava postaus tästäkin taas tuli, mutta sekin kuuluu elämään ja samalla myös tähän blogiinkin. Ensi viikkoa odotellessa! Saa nähdä, minkälaisia postauksia saankaan aikaiseksi tälle viikolle, kun olo on jo nyt niin väsynyt ja turhautunut. :D

EDIT: Oloni taitaa olla päinvastainen kuin monen dieettiä aloittelevien; he eivät malttaisi päästä takaisin normaaliruokavaliolle ja minä puolestani en malttaisi päästä takaisin dieetille. Jes, jotain hyvää sentään havaittavissa, kun kaipaan dieettiäni enemmän kuin mitään muuta ruokaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti