keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Herkkuleipä

Olin unohtanut kertoa pari viikkoa sitten kokeilemastani 'jämäruoasta', joka paljastuikin varsinaiseksi herkuksi! Kaapista löytyi nimittäin kaksi Reissumiehen puolikasta (olen syönyt näitä Realin sijaan, sillä Real ei vaan kertakaikkiaan uppoa...), uunissa kypsennettyä maustamatonta broilerinfileetä sekä kanamuna. Oi ja voi miten hyvää niistä sainkaan aikaiseksi!

Ensin laitetaan ruisleivät hetkeksi mikroon, jotta ne ovat aavistuksen lämpimiä. Sen jälkeen laitetaan kanamunanvalkuainen leivälle ja päälle siivuiksi leikattuja paloja broileria – valmis! Todella helppoa ja niiiiin hyvää, omnomnomnom. Tärkein kriteeri tälle ruualle on ainakin omasta mielestäni se, että broilerin täytyy ehdottomasti olla Rainbow'n maustamaton broilerifileetä. :D Jostain syystä nimittäin juuri kyseisessä Rainbow'n tuotteessa on se kaikkein herkullisin maku muihin valmistajiin verrattuna, testattu on!


Pahoittelut ehkä blogihistoriani surkeimmista kuvista...

2 kommenttia:

  1. Siis miten ei voi tykätä Realista :D Parasta leipää ikinä! Voisin syödä koko paketin kerralla (koskee monia muitakin tuotteita, siksi ehkä olen ylipainoinen...). Mutta tsemppiä painonpudotukseen, blogiasi on kiva seurailla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mun kohdalla se maistuu vähän liian kuivalta... :D Tosin siihen saattaa vaikuttaa se, ettei päälle voi laittaa voita.

      Poista